Wstępniak
|
2008-08-17, 22:26:47
Wstępniak
|
|||
|
|||
Napisałem go do nieistniejącej już strony, która zawiązała się z potrzeby grupy ludzi na Onetowym czacie.
[list]Propozycja wstępu do strony: Miły Gościu: Gdy wrócisz z dalekich wojaży, Gdy klikniesz w ostatnie ikony, Pragnąc tedy relaksu Zawitaj tu - w nasze strony. A w ciszy braku banerów, czy setek odsyłaczy, Zadbaj o strawę dla ciała, A umysł się sam uraczy. [/list:u] Oczywiście wstęp tyczył się działu fraszek o tamtych ludziach - stąd i dział forum właściwy Jak chcecie, to mogę je tu dokleić, ale nie wiem, czy ma to jakiś sens, skoro nie znacie peeli Opera omnia - wątek zamknięty. |
|||
2008-08-18, 13:36:04
|
|||
|
|||
Czaty kiedyś były fajne, ale od paru lat już tam nie zaglądam. Wolę rozmówki direct-on-line albo fora.
Więcej mi nie potrzeba Opera omnia - wątek zamknięty. |
|||
2008-08-22, 18:31:39
|
|||
|
|||
przez chaty każdy musi przejść, by się przekonać, że to wielkie nieporozumienie mówiąc bardzo delikatnie tez tam nie byłam już parę lat
|
|||
2008-08-22, 19:17:00
|
|||
|
|||
Przeciwnie. Wykruszyłem się, bo się ekipa rozleciała.
A póki była - było super Opera omnia - wątek zamknięty. |
|||
2008-08-23, 05:22:36
|
|||
|
|||
Przesada. To kwestia odrobiny skupienia i wprawy.
Były czasy, że nasz pokoik miał ok. 10 stałych bywalców a bywały czasy że było nas razem z tzw. "niestałymi" 30, cz 40 osób w oknie i nikt jakoś specjalnie sie nie gubił. Pomijam tu już dodatkowe rozmówki na zielonym, na łączce, na trawniku itp itd itt Zielone - znane starym czaterom z czasów bardzo starego czatu na Onecie - to były zielone okienka rozmów prywatnych - stąd i ten termin (; Opera omnia - wątek zamknięty. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości