Wstępniak - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Satyra (/forum-19.html) +--- Wątek: Wstępniak (/thread-2090.html) |
Wstępniak - Xan - 2008-08-17 22:26:47 Napisałem go do nieistniejącej już strony, która zawiązała się z potrzeby grupy ludzi na Onetowym czacie. [list]Propozycja wstępu do strony: Miły Gościu: Gdy wrócisz z dalekich wojaży, Gdy klikniesz w ostatnie ikony, Pragnąc tedy relaksu Zawitaj tu - w nasze strony. A w ciszy braku banerów, czy setek odsyłaczy, Zadbaj o strawę dla ciała, A umysł się sam uraczy. [/list:u] Oczywiście wstęp tyczył się działu fraszek o tamtych ludziach - stąd i dział forum właściwy Jak chcecie, to mogę je tu dokleić, ale nie wiem, czy ma to jakiś sens, skoro nie znacie peeli - Xan - 2008-08-18 13:36:04 Czaty kiedyś były fajne, ale od paru lat już tam nie zaglądam. Wolę rozmówki direct-on-line albo fora. Więcej mi nie potrzeba - Ginsana - 2008-08-22 18:31:39 przez chaty każdy musi przejść, by się przekonać, że to wielkie nieporozumienie mówiąc bardzo delikatnie tez tam nie byłam już parę lat - Xan - 2008-08-22 19:17:00 Przeciwnie. Wykruszyłem się, bo się ekipa rozleciała. A póki była - było super - Xan - 2008-08-23 05:22:36 Przesada. To kwestia odrobiny skupienia i wprawy. Były czasy, że nasz pokoik miał ok. 10 stałych bywalców a bywały czasy że było nas razem z tzw. "niestałymi" 30, cz 40 osób w oknie i nikt jakoś specjalnie sie nie gubił. Pomijam tu już dodatkowe rozmówki na zielonym, na łączce, na trawniku itp itd itt Zielone - znane starym czaterom z czasów bardzo starego czatu na Onecie - to były zielone okienka rozmów prywatnych - stąd i ten termin (; |