|
2015-07-31, 19:44:37
|
|||
|
|||
witam , jestem poetą z Żywca, wiersze piszę od ponad roku . Napisałem ich dość sporo, poniżej jeden z nich .
PS ktoś przytuli ? Jestem taki samotny ... *** gdy szumi świat setkami słówmyśli i rozkazów nieustanną mową pustaka gdy ten szum co mami oczy twoje i nieustannie zagłusza ciebie prawdziwego ogarnie cię do granicy bólu wiedz że wielkie będzie twoje wyzwolenie |
|||
2015-07-31, 19:55:16
RE: ***
|
|||
|
|||
Witam.
Ja piszę wiersze,od kiedy nauczyłam się pisać i rozumieć słowo pisane,a jednak nie nazwałabym siebie ''poetką'',bo żeby móc tak siebie nazwać trzeba mieć bogaty dorobek i uznanie krytyków literackich,a nade wszystko kilka własnych tomików na półce... Ps.to nie jest forum,gdzie ktoś będzie Ciebie tulił...raczej zimny prysznic. Pozdrawiam |
|||
2015-08-02, 11:54:12
|
|||
|
|||
ElaM ma niestety dużo racji. Troszkę skromności i pokory by Ci na pewno nie zaszkodziło, a wręcz pomogło w poetyckiej karierze. Choć z drugiej strony próbka talentu nie wydaje się aż taka zła. Wiersz ma nutę buntowniczą i odważną w walce o swoje miejsce w świecie, który może w okrutny sposób dążyć do zabicia naszej osobowości. I to jest rzeczywistość oraz prawda. Dlatego myślę że warto podnosić głos i głośno domagać się swojego bo inaczej przecież nie da się żyć. Pozdrawiam
|
|||
2015-08-02, 15:31:25
|
|||
|
|||
Witamy się w dziale "Na dzień dobry".
Mało spostrzegawczy jesteś. Jak na debiut to słabiutko wyszło. Wiersza nie widzę. Czekam na inne. hej! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości