*** - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: *** (/thread-5520.html) |
*** - PumaVibe33 - 2015-07-31 19:44:37 witam , jestem poetą z Żywca, wiersze piszę od ponad roku . Napisałem ich dość sporo, poniżej jeden z nich . PS ktoś przytuli ? Jestem taki samotny ... *** gdy szumi świat setkami słówmyśli i rozkazów nieustanną mową pustaka gdy ten szum co mami oczy twoje i nieustannie zagłusza ciebie prawdziwego ogarnie cię do granicy bólu wiedz że wielkie będzie twoje wyzwolenie RE: *** - ElaM - 2015-07-31 19:55:16 Witam. Ja piszę wiersze,od kiedy nauczyłam się pisać i rozumieć słowo pisane,a jednak nie nazwałabym siebie ''poetką'',bo żeby móc tak siebie nazwać trzeba mieć bogaty dorobek i uznanie krytyków literackich,a nade wszystko kilka własnych tomików na półce... Ps.to nie jest forum,gdzie ktoś będzie Ciebie tulił...raczej zimny prysznic. Pozdrawiam RE: *** - member22 - 2015-08-02 11:54:12 ElaM ma niestety dużo racji. Troszkę skromności i pokory by Ci na pewno nie zaszkodziło, a wręcz pomogło w poetyckiej karierze. Choć z drugiej strony próbka talentu nie wydaje się aż taka zła. Wiersz ma nutę buntowniczą i odważną w walce o swoje miejsce w świecie, który może w okrutny sposób dążyć do zabicia naszej osobowości. I to jest rzeczywistość oraz prawda. Dlatego myślę że warto podnosić głos i głośno domagać się swojego bo inaczej przecież nie da się żyć. Pozdrawiam RE: *** - tom_70 - 2015-08-02 15:31:25 Witamy się w dziale "Na dzień dobry". Mało spostrzegawczy jesteś. Jak na debiut to słabiutko wyszło. Wiersza nie widzę. Czekam na inne. hej! |