Przyjaźń
|
2009-07-13, 09:18:59
Przyjaźń
|
|||
|
|||
Przyjaźń!!!
Jest jak ciepły koc Otulający w zimne noce... Jak promień słońca Na zapłakanej twarzy... Jak krok do przodu Pośród tysięcy kroków w tył... Jeśli raz otworzysz serce przed kimś czy to w przyjaźni, czy w miłości, odkryjesz, że to jest część naszego życia, bez której niemożliwe jest bycie szczęśliwym. |
|||
2009-07-14, 04:35:45
Re: Przyjaźń
|
|||
|
|||
Przyjaźń!!!
Jest jak ciepły koc bardzo mi się ten fragment podoba, ja też mam taki kocyk miłego dnia |
|||
2009-07-14, 15:20:27
|
|||
|
|||
i ja mam taki kocyk...nie potrafie życ bez przyjaźni :-)
Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2009-07-16, 07:05:43
|
|||
|
|||
Ja bez przyjaźni nie widzę sensu bytu ;-)
|
|||
2009-07-16, 11:07:36
|
|||
|
|||
ewaklos2 napisał(a):Ja bez przyjaźni nie widzę sensu bytu ;-)szaraczek też nie widzi Wspaniałe porównanie przyjaźni do kocyka :brawo: na kołdrę puchową ma szaraczek uczulenie...niby ogrzewa a ile szkody narobi |
|||
2009-07-16, 20:31:51
|
|||
|
|||
I znowu masz rację, ale cóż z tego - nie dla mnie szum samochodów i kolorowych świeteł nieba, w teorii wszystko się zgadza, przyjaciel/przyjaciółka = świętość, a w praktyce - tylko określenie w zeszycie od polskiego lub wyraz w encyklopedii. smutne to ale życie to nie bajka.
samotność jest lepsza od hałasu |
|||
2009-07-17, 10:43:00
|
|||
|
|||
szaraczek napisał(a):Otulam cię wiec szaraczku kocykiem przyjaźni i was wszystkich a na dokładkę pasuje tu jeszcze to i tyczy się do wszystkichewaklos2 napisał(a):Ja bez przyjaźni nie widzę sensu bytu ;-)szaraczek też nie widzi <?> Poprosiłam Boga o kwiat, <?> dostałam ogród. <?> Poprosiłam o drzewo, <?> dostałam las, <?> poprosiłam o rzekę, <?> dostałam ocean, <?> poprosiłam o przyjaciela, <?> dostałam Ciebie... °??¸¸. °??¸¸. °??¸¸. °??¸¸. ......... ? ? ? ........?.........? Dla Ciebie .....?...............? za to, że jesteś ...?....................? serdecznie ..?......................? dziękuje;-)* .?........................?.........?....? ?.........................?...?..............? .?.........................?...................? ..?.........................?................? ...?.......................................? .....?..................................? ........?...........................? ...........?......................? ...............?...............? ..................?..........? .....................?.....? ......................?..? ........................? POZDRAWIAM |
|||
2009-07-17, 10:46:16
|
|||
|
|||
Julia napisał(a):I znowu masz rację, ale cóż z tego - nie dla mnie szum samochodów i kolorowych świeteł nieba, w teorii wszystko się zgadza, przyjaciel/przyjaciółka = świętość, a w praktyce - tylko określenie w zeszycie od polskiego lub wyraz w encyklopedii. smutne to ale życie to nie bajka.Julcia!!!!!!!!!!!!!!! Ode mnie dostajesz kocyk i światła i auta szybkie jak wiatr zawarte w tym jednym słowie PRZYJAŹŃ-i nie jest to pusto brzmiące słowo,ale szczera prawda!!!!!!!!!!!!!!!Zrozumiane!!!!!!!!!!!!!!! ;-) :-D |
|||
2009-07-22, 05:51:03
|
|||
|
|||
Tylko najpierw upewnijmy się zanim serce otworzymy , czy to przyjaciel czy pseudoprzyjaciel
:mysli: |
|||
2009-07-23, 08:14:03
|
|||
|
|||
"Jak krok do przodu
Pośród tysięcy kroków w tył" :okok: :brawo: jestem jaki jestem |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »