Nasz Raj Zaklęty
|
2008-02-06, 12:40:12
Nasz Raj Zaklęty
|
|||
|
|||
[center]
Już świta Siedzę na zboczu naelektryzowana spokojem nocy muskana smutkiem wydobytym gdzieś z głębi Z zamkniętymi powiekami czekam na wschód słońca Tęsknię Myślę co będzie z nami Srebrne drzewa w księżycowej poświacie Wonne i tajemnicze szepczą że są żywe że znają życie Cichy szmer nieustannego podmuchu powietrza pieści ich korony Wsłuchana w ciszę otulona milczeniem zapatrzona w drogę do nikąd wyczekuję Ciebie Nagle wśród bezmiernego pustkowia wręcz urzekającego widzę Twoją postać Idziesz powoli patrzysz na mnie z tkliwością niewyobrażalną Twe ramiona otulają mnie siedzimy w milczeniu zasłuchani w rytm naszych serc Bez słów bez myśli pogrążeni tylko w fali współczuwania To nas łączy scala w jedność znakomitą w szczęściu niepojętym w naszym raju zaklętym[/center] [center][/center] |
|||
2008-02-06, 12:57:50
|
|||
|
|||
Witaj Edytko Jak bardzo sie ciesze ze jestes i takim pieknym wierszem z zapachem róz przyszłas :-)
Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2008-02-06, 17:02:25
|
|||
|
|||
Witam serdecznie. Pieknie w tym Twoim raju. Przebogata barwa myśli maluje pejzaż dusz. Pozdrawiam
norbertus |
|||
2008-02-06, 20:01:41
|
|||
|
|||
Edyta B. napisał(a):naelektryzowana spokojem nocyTo jest super reszta... już było I różyczka piękna Pozdrawiam dążenie do szczęścia zawsze kończy się nieszczęściem |
|||
2008-02-06, 20:48:46
|
|||
|
|||
Witaj Edytko
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości