Trzynastego w piątek
|
2008-06-12, 00:36:23
Trzynastego w piątek
|
|||
|
|||
znów sie zbliża trzynastego w piątek
większość myśli jaki będzie dnia początek co złego przyniesie .. podobno on pechowy Lecz czczony ... jak w Indiach "święte" krowy życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-06-12, 10:51:17
|
|||
|
|||
większość myśli jaki będzie dnia początek co złego przyniesie .. podobno on pechowy Lecz czczony ... jak w Indiach "święte" krowy trzynastego nawet w styczniu jest wiosna trzynastego zawsze jestem radosna trzynastego chociaż deszcz od rana pada moja dusza śpiewem odpowiada Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2008-06-12, 17:22:18
|
|||
|
|||
większość myśli jaki będzie dnia początek co złego przyniesie .. podobno on pechowy Lecz czczony ... jak w Indiach "święte" krowy trzynastego nawet w styczniu jest wiosna trzynastego zawsze jestem radosna trzynastego chociaż deszcz od rana pada moja dusza śpiewem odpowiada w piątek trzynasty rzadko się zdarza bez sensu winić wpis w kalendarzach we wszystkie gusła i przepowiednie wierzymy często lecz czy potrzebnie lecz drżą ludzie gdy on się zbiża wielu głowę swa przed nim zniża modląc się, by czas szybko płynął by ten dzień w ciemności nocy zginął życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-06-13, 12:37:49
|
|||
|
|||
nów sie zbliża trzynastego w piątek
większość myśli jaki będzie dnia początek co złego przyniesie .. podobno on pechowy Lecz czczony ... jak w Indiach "święte" krowy trzynastego nawet w styczniu jest wiosna trzynastego zawsze jestem radosna trzynastego chociaż deszcz od rana pada moja dusza śpiewem odpowiada w piątek trzynasty rzadko się zdarza bez sensu winić wpis w kalendarzach we wszystkie gusła i przepowiednie wierzymy często lecz czy potrzebnie lecz drżą ludzie gdy on się zbiża wielu głowę swa przed nim zniża modląc się, by czas szybko płynął by ten dzień w ciemności nocy zginął nie wierze że 13-ty pecha niesie i w ten dzien sie nie spieszę uśmiechem witam go od rana i podspiewuje oj dana dana Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2008-06-21, 23:19:06
|
|||
|
|||
moge sie rozpatrzeć bo podobaja mi sie wasze wiersze
|
|||
2008-06-22, 20:56:38
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):Później coś dopiszę:rotfl: Oj cosik tak czuję,że czekasz aż przypadnie 7 zwrotka do napisania- :lol: prawdopodobnie 7 -ka jest szczęśliwa |
|||
2008-06-23, 12:11:50
|
|||
|
|||
większość myśli jaki będzie dnia początek co złego przyniesie .. podobno on pechowy Lecz czczony ... jak w Indiach "święte" krowy trzynastego nawet w styczniu jest wiosna trzynastego zawsze jestem radosna trzynastego chociaż deszcz od rana pada moja dusza śpiewem odpowiada w piątek trzynasty rzadko się zdarza bez sensu winić wpis w kalendarzach we wszystkie gusła i przepowiednie wierzymy często lecz czy potrzebnie lecz drżą ludzie gdy on się zbiża wielu głowę swa przed nim zniża modląc się, by czas szybko płynął by ten dzień w ciemności nocy zginął nie wierze że 13-ty pecha niesie i w ten dzien sie nie spieszę uśmiechem witam go od rana i podspiewuje oj dana dana widząc zachowania innych szukających zabobonów winnych nerwowo robiących każdy maly krok dzien im mija powoli .. jakby to byl cały rok życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-06-23, 16:36:21
|
|||
|
|||
Świetnie Wam ta współpraca wychodzi :brawo: hahaha ha ha Ninoczka tak od poniedziałku polowałaś na tą siódemeczkę :rotfl:
|
|||
2008-06-23, 16:45:47
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):wspólnymi siłami można też coś napisać - DO ROBOTY!Niestety ja Wam nie pomogę :zalamka: |
|||
2008-06-23, 22:21:08
|
|||
|
|||
Ja też 13-go i to w piątek śpiewam od rana -oj dana dana lala la la
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości