![]() |
Trzynastego w piątek - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Fabryka brylantów (/forum-24.html) +--- Wątek: Trzynastego w piątek (/thread-2374.html) |
Trzynastego w piątek - male_p - 2008-06-12 00:36:23 znów sie zbliża trzynastego w piątek większość myśli jaki będzie dnia początek co złego przyniesie .. podobno on pechowy Lecz czczony ... jak w Indiach "święte" krowy - czardasz - 2008-06-12 10:51:17 znów sie zbliża trzynastego w piątek większość myśli jaki będzie dnia początek co złego przyniesie .. podobno on pechowy Lecz czczony ... jak w Indiach "święte" krowy trzynastego nawet w styczniu jest wiosna trzynastego zawsze jestem radosna trzynastego chociaż deszcz od rana pada moja dusza śpiewem odpowiada - male_p - 2008-06-12 17:22:18 znów sie zbliża trzynastego w piątek większość myśli jaki będzie dnia początek co złego przyniesie .. podobno on pechowy Lecz czczony ... jak w Indiach "święte" krowy trzynastego nawet w styczniu jest wiosna trzynastego zawsze jestem radosna trzynastego chociaż deszcz od rana pada moja dusza śpiewem odpowiada w piątek trzynasty rzadko się zdarza bez sensu winić wpis w kalendarzach we wszystkie gusła i przepowiednie wierzymy często lecz czy potrzebnie lecz drżą ludzie gdy on się zbiża wielu głowę swa przed nim zniża modląc się, by czas szybko płynął by ten dzień w ciemności nocy zginął - czardasz - 2008-06-13 12:37:49 nów sie zbliża trzynastego w piątek większość myśli jaki będzie dnia początek co złego przyniesie .. podobno on pechowy Lecz czczony ... jak w Indiach "święte" krowy trzynastego nawet w styczniu jest wiosna trzynastego zawsze jestem radosna trzynastego chociaż deszcz od rana pada moja dusza śpiewem odpowiada w piątek trzynasty rzadko się zdarza bez sensu winić wpis w kalendarzach we wszystkie gusła i przepowiednie wierzymy często lecz czy potrzebnie lecz drżą ludzie gdy on się zbiża wielu głowę swa przed nim zniża modląc się, by czas szybko płynął by ten dzień w ciemności nocy zginął nie wierze że 13-ty pecha niesie i w ten dzien sie nie spieszę uśmiechem witam go od rana i podspiewuje oj dana dana - Dopota - 2008-06-21 23:19:06 moge sie rozpatrzeć bo podobaja mi sie wasze wiersze - Guest - 2008-06-22 20:56:38 Ninoczka napisał(a):Później coś dopiszę:rotfl: Oj cosik tak czuję,że czekasz aż przypadnie 7 zwrotka do napisania- :lol: prawdopodobnie 7 -ka jest szczęśliwa - male_p - 2008-06-23 12:11:50 znów sie zbliża trzynastego w piątek większość myśli jaki będzie dnia początek co złego przyniesie .. podobno on pechowy Lecz czczony ... jak w Indiach "święte" krowy trzynastego nawet w styczniu jest wiosna trzynastego zawsze jestem radosna trzynastego chociaż deszcz od rana pada moja dusza śpiewem odpowiada w piątek trzynasty rzadko się zdarza bez sensu winić wpis w kalendarzach we wszystkie gusła i przepowiednie wierzymy często lecz czy potrzebnie lecz drżą ludzie gdy on się zbiża wielu głowę swa przed nim zniża modląc się, by czas szybko płynął by ten dzień w ciemności nocy zginął nie wierze że 13-ty pecha niesie i w ten dzien sie nie spieszę uśmiechem witam go od rana i podspiewuje oj dana dana widząc zachowania innych szukających zabobonów winnych nerwowo robiących każdy maly krok dzien im mija powoli .. jakby to byl cały rok - Guest - 2008-06-23 16:36:21 ![]() - Guest - 2008-06-23 16:45:47 Ninoczka napisał(a):wspólnymi siłami można też coś napisać - DO ROBOTY!Niestety ja Wam nie pomogę :zalamka: - Guest - 2008-06-23 22:21:08 Ja też 13-go i to w piątek śpiewam od rana -oj dana dana lala la la ![]() |