| 

Pasja namiętność tango zycie

| 

| 

2008-09-06, 22:26:07 

Pasja namiętność tango zycie 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Pasja namiętność tango życie 

ciała wtopione w przestrzeń, splecione oddechy drzemie w rzeźbie tancerzy energia ukryta gdy usłyszą muzykę, postawią krok pierwszy w oczach zobaczysz ogień, nie zadawaj pytań tylko patrz jak przez salę, kroków grą zalotną sekwencją uwodzenia w rytmie tanga płyną w nogach flirt rozpoczęty i emocje rosną twarz niczego nie zdradza pokerową miną w rozcięciu sukni kusi ponętna koronka tancerz chwyta partnerkę, napręża jak strunę potem stanowczym ruchem do siebie przyciąga flirt w romans się zamienia, w żyłach żar pulsuje nogi kocim sposobem łaszą się dyskretnie po chwili zwrot gwałtowny walkę rozpoczyna na przemian ciepło - zimno (emocji wciąż więcej) pasją i namiętnością krzyczy gestów siła skup się na tu i teraz, nie wybiegaj w przyszłość czy już zdecydowałeś, czego chcesz naprawdę? uwierz mi, warto zgrać się, żeby równo wyszło by dwoje chciało naraz - o tym jest ten taniec [shadow=darkred][/shadow] Maria M.  | 
		|||
| 

2008-09-06, 23:12:13 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Nareszcie Twoja poezja tutaj u nas :lol: ...właśnie chciałam coś "zacytować selektywnie" skoro jest taka opcje  

ale....no nie wiem, chyba cały wiersz bym musiała przekleić   mnie się wszystko podoba i to jest bardzo niefachowa opinia   Ale na pewno się wypowiedzą jacyś profesjonaliści niedługo   don't worry  
				"Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać." ~Kurt Vonnegut~  | 
		|||
| 

2008-09-07, 09:11:52 

| 
		|||

| 
		|||
| 

prawdziwa pasja , jestem pod wrażeniem..witam w naszym gronie. :lol:

| 
		|||
| 

2008-09-08, 10:10:25 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Dzięki, że czytacie 

Temat tanga i życia splecionych w jednym wierszu chodził za mną już od jakiegoś czasu i bardzo chciałam napisać go napisać. I uchwycić w nim pasję tanga. Pozdrawiam.
				Maria M.  | 
		|||
| 

2008-09-08, 10:23:12 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Witam Cię Mario 

Ten wiersz był gdzieś ;-) byłam nim oczarowana, ale tu znakomicie się prezentuje :-)  | 
		|||
| 

2008-09-08, 10:27:59 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Wando, on wciąż jeszcze TAM jest...czas pokaże, co będzie dalej...

Maria M.  | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

ale....no nie wiem, chyba cały wiersz bym musiała przekleić 
 Temat tanga i życia splecionych w jednym wierszu chodził za mną już od jakiegoś czasu i bardzo chciałam napisać go napisać. I uchwycić w nim pasję tanga. Pozdrawiam.