Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kolejne niewypały administracyjne ...
2019-01-28, 08:46:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2019-01-28 09:38:07 przez bronmus45.)
Kolejne niewypały administracyjne ...
.
Wczorajsza (27.01.2019) decyzja administratora Piotra GRD jest kolejnym - według mnie - niewypałem, dołującym coraz mocniej portal w środowisku jemu podobnych. Proszę zauważyć / prześledzić "dorobek" pisarski w działach wierszy rymowanych i białych w ostatnim okresie - które to od teraz mają przewodzić stawce strony głównej - a następnie porównać do ilości publikacji w tym samym czasie w dziale autorskim.

Cytując administratora - Działami głównymi, do których ludzie trafiają swym wzrokiem najpierw powinny być "wiersze rymowane" i "wiersze białe" - koniec cytatu - można sobie właśnie wyobrazić ową rzeszę czytelników widzących, że w tych działach prawie nic się nie dzieje (kilka publikacji w okresie paru miesięcy). No i na tej podstawie wielu z nich już na wstępie rezygnuje z uczestnictwa w tymże przedsięwzięciu, kierowanym przez Piotra GRD. Co widać "gołym okiem" w ilości nowych użytkowników, rejestrujących się na tym forum.

Oto owa decyzja administratora Piotra GRD - kopia z oryginału:

"Dział autorski" został przeniesiony niżej na liście działów na stronie głównej. Uznałem, że nie powinien on - będąc praktycznie pierwszy na liście - stanowić "działu głównego", a jedynie być dodatkowym, uzupełniającym. Działami głównymi, do których ludzie trafiają swym wzrokiem najpierw powinny być "wiersze rymowane" i "wiersze białe".
...
Zapewne kolejną decyzją Piotra GRD będzie ban w stosunku do mnie - a niech sobie ulży, dowodząc swojej doskonałości ...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Kolejne niewypały administracyjne ... - bronmus45 - 2019-01-28 08:46:02

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt: dotykiemwiatru @ go away spambots grd.pl | albo: grd @ go away spambots gazeta.pl | | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS