licznik wyświetleń
|
2016-08-18, 19:29:11
RE: licznik wyświetleń
|
|||
|
|||
Nie zajmowałem się, nie zajmuję i nigdy nie będę zajmował się przyciąganiem użytkowników do jakiegokolwiek forum czy portalu, nie gromadziłem, nie gromadzę i nie będę gromadził żadnej grupy osób wokół siebie, nie jestem tego typu człowiekiem, nie umiem tego.
Tym forum zajmuję się tylko od strony technicznej, pilnuję by działało i tyle. Jak już wspominałem wcześniej - swego czasu przestało działać na ok. pół roku, a że byłem tu z przypadku użytkownikiem i nie lubię, gdy cokolwiek z sieci znika - skontaktowałem się z kim trzeba i - od strony technicznej - forum przywróciłem do życia. Zapytałeś o kwestię techniczną - ilość wyświetleń wątków - więc odpowiedziałem. Moim zdaniem się mylisz w swoich podejrzeniach, że ktoś nabija w swoich wątkach ilość wyświetleń. Najprawdopodobniej porównujesz wątki starsze i nowsze. Starsze - takie, które istnieją już wiele miesięcy i zdążyły zgromadzić setki wyświetleń, chociażby za sprawą botów (wyszukiwarki, spamboty szukające dziur i inne) lub przypadkowych niezalogowanych odwiedzających, którzy zerkną, przeczytają, ale nie komentują. Nowsze - takie, które jeszcze nie zdążyły, ale po kolejnych miesiącach nagromadzą setki odwiedzin. Specjalnie z tego powodu dodałem wyświetlanie daty rozpoczęcia tematu, w ten sposób możesz łatwo porównać "wiek" poszczególnych wątków i zauważyć korelację pomiędzy "wiekiem" wątku a ilością odwiedzin. Sprawami nie-technicznymi zajmował się nie będę. W sprawach nie-technicznych reaguję tylko w ostateczności, np. jakiś czas temu, gdy już tak bardzo ubliżaliście sobie nawzajem, że przekraczane były wszelkie powszechnie przyjęte normy współżycia społecznego w internecie, a w dodatku jedni na drugich uskarżaliście się w swoich zgłoszeniach, raportowanych postach, prywatnych wiadomościach do administratorów itp., tego nie dało się już zignorować, tak bardzo przesadziliście. Temat licznika wyświetleń uważam za zamknięty, moim zdaniem nikt nie nabija sobie odwiedzin, widać wyraźnie, że wątki istniejące wiele miesięcy lub lat mają setki lub tysiące odwiedzin, a wątki nowe jeszcze nie. A nawet jeśli by się taka sytuacja zdarzyła, to kto w ogóle na tę ilość wyświetleń zwraca uwagę? Czy to plebiscyt jakiś? Konkurs? Zawody? Myślałem, że to forum poetyckie pozwalające porozmawiać o poezji samej w sobie, a nie o tym ile razy czyj wiersz został przeczytany. Piotr GRD Piotr GRD network Piotr GRD photos Młodzi Gniewni Jezioro Szmaragdowe w Szczecinie |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
licznik wyświetleń - bronmus45 - 2016-08-17, 18:07:18
RE: licznik wyświetleń - Piotr GRD - 2016-08-17, 18:32:24
RE: licznik wyświetleń - Piotr GRD - 2016-08-18, 07:02:50
RE: licznik wyświetleń - bronmus45 - 2016-08-18, 08:56:11
RE: licznik wyświetleń - Piotr GRD - 2016-08-18 19:29:11
RE: licznik wyświetleń - bronmus45 - 2016-08-18, 20:10:32
RE: licznik wyświetleń - Piotr GRD - 2016-08-23, 16:50:08
RE: licznik wyświetleń - bronmus45 - 2016-08-24, 21:07:29