"jazda" p. Mickiewiczem
|
2015-11-13, 06:08:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-11-13 06:39:28 przez bronmus45.)
RE: "jazda" p. Mickiewiczem
|
|||
|
|||
(2015-11-12 23:18:55)Fred napisał(a): Palnęłaś gafę. Zapewne imć Bronmus nie jest dla mnie godnym partnerem, ale to już uważam za wyjaśnione. Nie z każdym warto dyskutować. Z Bronmusem zapewne nie warto.U ciebie - pajacu bez honoru - dyskusja jest wtedy właściwą, gdy tobie przyznaje się rację. Już kilkakrotnie pisałem, byś nie zachodził na moje notki. Ty kilkakrotnie to potwierdzałeś. I nadal szukasz zaczepki - gnuśny trollu i hejterze o wartości jarmarcznego gigalomana... Natomiast przez działania takich jak ty sam i twój klon tom_70 już kilku wartościowszych od ciebie blogerów wolało stąd odejść, nie wytrzymując twojego jadu... wężu... Przynajmniej już tutaj nie publikują, by nie narażać się na twoje pouczanki... mizeroto P.S - kolejny już raz wypowiadam te słowa - ja na twoje notki nie wchodzę i ty nie powinieneś na moje również. Mam ci znowu przypominać twoją obietnicę?.. Liczysz zapewne na to, że jak wejdziesz na czyjś bardziej poczytny adres to i o takim jak FRED sobie przypomną czytelnicy... Oż, ty... "miszczu"..!!! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości