All is gone and so am I/ Wszystko przepadło i ja także
|
2012-10-05, 19:41:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-10-05 19:41:33 przez Nimrodel.)
All is gone and so am I/ Wszystko przepadło i ja także
|
|||
|
|||
Now I fall when I should fly
Never more will I reach the sky And it’s wrong when it should be right All is gone when it shouldn’t die I’m not whole cause I missed that line Final word won’t return the time I’m alone , all is left behind All is gone and I’m asking why Leaving soul will no more be mine All my calls will not be rewound What I lost now I’ll never find All is gone ,heaven starts to cry Moonlight glow lights the growing vine River’s flow catches heaven’s sight I’m below ,I won’t see it’s light All is gone just as well as I'm ----------------------------------------------------------------- Teraz spadam gdy powinnam lecieć Nigdy już nie sięgnę niebieskiego nieba Grzeszne było to co miało lśnić święcie Wszystko przepadło gdy nie powinno umierać Nie jestem cała bo minęłam jeden wers Nie da mi czasu ostateczne słowo Zostałam sama , życia zgasł mi sens Wszystko przepadło ,czemu?-pytam sobą Odchodzi dusza co już do mnie nie należy I nie będą odsłuchane moje wołania Nie znajdę dni których nie dane było przeżyć Wszystko przepadło, niebo pełne łkania Rosnące wino oświetla blask księżyca Rzeki nurt odbija światło nieba Ono tu w dole do mnie nie zawita Wszystko przepadło, i ja się w tym zawieram |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
All is gone and so am I/ Wszystko przepadło i ja także - Nimrodel - 2012-10-05 19:41:01
RE: All is gone and so am I/ Wszystko przepadło i ja także - member22 - 2014-03-07, 17:47:34
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości