sierpień
|
2009-01-23, 01:56:56
sierpień
|
|||
|
|||
sierpień
M. Zawodzińskiej moje myśli chodzą własnymi ścieżkami - nie boją się samotności dla ciebie mógłbym się zgodzić na przeszczep serca czasami lepiej żyć bez niego i nie oglądać tych wszystkich kolorowych zachodów lub wierzyć po prostu bez pomocy boga że miłość - miłość musi przyjść jak wiosna a te pary na ławkach całujące się doskonale i starość szydełkująca miriady skarpetek jest piękna w sobie ot tak bez powodu i nie musi wcale oznaczać niczyjej śmierci - czy trzeba płakać (?) wciąż w tym samym barze skinieniem głowy promilami wcieleń odnajdując kłamstwa modląc się wzajemnie umierając wstawać i żyć umierając - jak długo jeszcze (?) jedna wielka farsa niepotrzebne święta i drogi do nikąd a potem znowu te same złudzenie oddaje serce - przyjmij je paniką już nie przytulę nie chcę - to koniec i znów początek - zakręcone drogi najwaśniejsze są ręce gdy serce kuleje mógłbym tak w nieskończoność raz w prawo raz w lewo śpiewając wilkom a Tobie najchętniej o tych wszystich uczuciach zamkniętych w ruchomym pudle - poproszę taniec jeszcze jeden taniec moje myśli błądzą - poeta ma przejebane - poszukując nut drzących na wietrze emocji przez pieprzony teleskop wenus łzami płonie jak cień jak ogon wszędzie widmo śmierci styczeń 09 ![]() "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
sierpień - Arti - 2009-01-23 01:56:56
[] - Snowboarder - 2009-01-23, 10:27:54
[] - Guest - 2009-01-23, 17:26:32
[] - Snowboarder - 2009-01-24, 03:15:39
[] - Guest - 2009-01-24, 13:20:10
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości