rozbitek (autoironia)
|
2009-01-05, 02:24:47
rozbitek (autoironia)
|
|||
|
|||
rozbitek (autoironia)
chciałem odłączyć się od wszystkiego wyjechać na bezdomną wyspę kiedy sięgam po ciebie - znikasz rzut ogryzkiem podajcie mi tylko lustro abym mógł zapatrzony w siebie kontemplować nad naiwnością może kiedyś zrozumiem powroty nim zniknę a chmury słonych błędów rozwieje wiatr sytczeń 09 "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
2009-01-05, 20:23:43
Re: rozbitek (autoironia)
|
|||
|
|||
Wiersz bardzo mi się podoba. Tak bardzo rozumię peela.
Szczególnie podoba mi się : chciałem odłączyć się od wszystkiego wyjechać na bezdomną wyspę miłego dnia |
|||
2009-01-06, 01:40:10
|
|||
|
|||
Cytat:ponoć na nich się uczymy? och ale to święta prawda nasz peel rozumie błędy jakie popełnia i wie że mogą się one na nim odbić Cytat:Wiersz bardzo mi się podoba. Tak bardzo rozumię peela. dziękuję Anju :* pozdr. "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
2009-01-06, 12:02:20
|
|||
|
|||
Błędy są nieuniknione. Nie można nie popełniac błędów, bo niczego się nie nauczymy.
One są częścią naszego życia. |
|||
2009-01-10, 23:19:30
|
|||
|
|||
Wiatry są zmienne,błędy powtarzalne
obietnice błahe,a wnioski fatalne. Co do formy to po staremu the best. |
|||
2009-01-11, 01:24:55
|
|||
|
|||
dzięki za ciepłe słowa
masz rację Snow - uczymy się na błędach pozdr. "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości