plan bitwy
|
2008-11-20, 00:03:07
plan bitwy
|
|||
|
|||
plan bitwy
na linii horyzontu brak zakłóceń niczym nie zmącona przyszłość jak okiem sięgnąć na linii frontu codzienność szkicuje plan kolejnej bitwy o jutro puste spokój wszystko czego potrzebuję ściskam w dłoni strategia jest prosta przed spożyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą "Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać." ~Kurt Vonnegut~ |
|||
2008-11-20, 00:21:36
|
|||
|
|||
ewetka napisał(a):Tylko nie to! i nie w nadmiarze, są inne wyjścia - np porozmawiaj z psychologiem Nie wiem czy dobrze odebrałam wiersz, ale tak go czuję... no w sumie odebrałaś poprawnie Ale - niekoniecznie jest to poezja konfesyjna, wiec nie martw się. "Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać." ~Kurt Vonnegut~ |
|||
2008-11-20, 12:52:48
|
|||
|
|||
ilez to ja tazy tak sciskałam tabletki w reku wiersz dobry ale niekoniecznie musimy skorzystac z takiego wyjscia
Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2008-11-24, 00:19:52
|
|||
|
|||
dobry, uderza chyba zwłaszcza w tych którzy stali przed podobnym dylematem... brawo Misery
pozdr. "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
2008-11-24, 18:04:57
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):Mam nadzieję i ...chyba jestem pewna, że nie tak, jak to było w przypadku poetyhaha, nie- nie pod wpływem raczej z tzw. "braku laku" Arti napisał(a):uderza chyba zwłaszcza w tych którzy stali przed podobnym dylematem....ale mam nadzieje - jest zrozumiały dla tych, którzy przed takim dylematem nie stali? (choć w sumie, czy to da się tak do końca zrozumieć? nie wiem) "Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać." ~Kurt Vonnegut~ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości