plan bitwy - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: plan bitwy (/thread-1590.html) |
plan bitwy - misery - 2008-11-20 00:03:07 plan bitwy na linii horyzontu brak zakłóceń niczym nie zmącona przyszłość jak okiem sięgnąć na linii frontu codzienność szkicuje plan kolejnej bitwy o jutro puste spokój wszystko czego potrzebuję ściskam w dłoni strategia jest prosta przed spożyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą - misery - 2008-11-20 00:21:36 ewetka napisał(a):Tylko nie to! i nie w nadmiarze, są inne wyjścia - np porozmawiaj z psychologiem Nie wiem czy dobrze odebrałam wiersz, ale tak go czuję... no w sumie odebrałaś poprawnie Ale - niekoniecznie jest to poezja konfesyjna, wiec nie martw się. - czardasz - 2008-11-20 12:52:48 ilez to ja tazy tak sciskałam tabletki w reku wiersz dobry ale niekoniecznie musimy skorzystac z takiego wyjscia - Arti - 2008-11-24 00:19:52 dobry, uderza chyba zwłaszcza w tych którzy stali przed podobnym dylematem... brawo Misery pozdr. - misery - 2008-11-24 18:04:57 Ninoczka napisał(a):Mam nadzieję i ...chyba jestem pewna, że nie tak, jak to było w przypadku poetyhaha, nie- nie pod wpływem raczej z tzw. "braku laku" Arti napisał(a):uderza chyba zwłaszcza w tych którzy stali przed podobnym dylematem....ale mam nadzieje - jest zrozumiały dla tych, którzy przed takim dylematem nie stali? (choć w sumie, czy to da się tak do końca zrozumieć? nie wiem) |