Uczucie z płomieniami w tle
|
2008-11-13, 23:44:33
Uczucie z płomieniami w tle
|
|||
|
|||
Wpatrzeni w ognia złote języki
wtuleni w siebie ciepłem ogarnięci w spotkaniu oczu iskrzą promyki czarem dotyku szczerze przejęci miłość prowadzi błądzące dłonie usta namiętnie się rozchylają a każdy skrawek uczucie chłonie muzykę którą ciała nam grają płomienie wokół ich moc magiczna uczucie dane jakby w bezkresie przed nami podróż odległa sferyczna do gwiazd wysoko oddanie uniesie nastrój chwili z nami szybuje ciepłem bijącym z gorącego pieca w muzyce dwojga serc emanuje symfonia która bliskość roznieca ... życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-11-14, 00:03:29
|
|||
|
|||
Zastanawiają mnie te myślniki w pierwszej zwrotce....
(bądź strofie - jak to mawiacie ;-) ) ale ogólnie...Wow... małe_p jestem pod wrażeniem zacznę chyba mówić wielkie_p ....( p od profesjonalisty :!: ) zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
2008-11-14, 00:39:32
|
|||
|
|||
male_p napisał(a):Wpatrzeni w ognia - złote językino nie wiem...ja chyba bym zostawiła myślnik tylko w drugim wersie. w pozostałych nie wydają się konieczne. Ale to tylko subiektywna opinia oczywiście male_p napisał(a):ciepłem bijącym z gorącego pieca- i chyba ten wers bym zmieniła jakoś...bo wiadomo, ze z gorącego pieca ciepło bije wiec - trochę masło maślane...chyba. ale tak poza tym, to - zazdroszczę Ci tego wiersza Ja tak pisać nie umiem, u mnie ciągle doły psychiczne i takie tam. A tutaj - chce się wracać i czytać od nowa. "Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać." ~Kurt Vonnegut~ |
|||
2008-11-14, 00:59:03
|
|||
|
|||
Dziękuję
może to zabrzmi lepiej wpatrzeni w ognia złote języki wtuleni w siebie ciepłem ogarnięci czarem dotyku szczerze przejęci w spotkaniu oczu iskrzą promyki miłość prowadzi błądzące dłonie usta namiętnie się rozchylają muzykę którą ciała nam grają a każdy skrawek uczucie chłonie serca oddane w świata bezkresie płomienie wokół ich moc magiczna przed nami podróż niebem sferyczna do gwiazd wysoko oddanie niesie nastrój chwili z nami szybuje ciepłem bijącym gorącem szczęścia symfonia która bliskość roznieca w muzyce dwojga nas emanuje życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-11-14, 22:28:53
|
|||
|
|||
uuuuu ale mi się to podoba :-) bardzo zgrabnie napisany i pobudza zmysły
miłego dnia |
|||
2008-11-16, 19:03:25
|
|||
|
|||
Ładny Wiersz wiesz że mi się podoba, bo go czytałam
|
|||
2008-11-17, 19:45:07
|
|||
|
|||
magia z tych strof działa i za to dziękuję...miło przeczyta tak subtelny wiersz.. ;-)
|
|||
2008-11-20, 13:01:30
|
|||
|
|||
jestem pod wrazeniem Tomku pieknbie delikatenie i subtelnie
Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2008-11-21, 22:01:08
|
|||
|
|||
Ech i znowu wieczorem czytam :mysli: mam za swoje alez sie rozmarzylam
|
|||
2008-11-22, 19:35:41
|
|||
|
|||
Tomek świetnie :-D , piszesz coraz lepiej :-)
Bardzo delikatnie i z każdego Twojego słowa wyczytać można uczucie :-) Oj szcześciara z tej Twojej wybranki :-D Przyjaciel - ktoś, kto zna melodię Twego serca i może ci ją przypomnieć, gdy zapomnisz słów. |
|||
2008-11-24, 21:18:58
|
|||
|
|||
pierwsza wersja, tylko pierwsza wersja ma to coś, co do mnie przemawia.. :-)
"Pozwól nie tęsknić mi Boże do tego, co być nie może." /Jan Sztaudynger/ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości