Uczucie z płomieniami w tle - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Uczucie z płomieniami w tle (/thread-1621.html) |
Uczucie z płomieniami w tle - male_p - 2008-11-13 23:44:33 Wpatrzeni w ognia złote języki wtuleni w siebie ciepłem ogarnięci w spotkaniu oczu iskrzą promyki czarem dotyku szczerze przejęci miłość prowadzi błądzące dłonie usta namiętnie się rozchylają a każdy skrawek uczucie chłonie muzykę którą ciała nam grają płomienie wokół ich moc magiczna uczucie dane jakby w bezkresie przed nami podróż odległa sferyczna do gwiazd wysoko oddanie uniesie nastrój chwili z nami szybuje ciepłem bijącym z gorącego pieca w muzyce dwojga serc emanuje symfonia która bliskość roznieca ... - Interpelacja - 2008-11-14 00:03:29 Zastanawiają mnie te myślniki w pierwszej zwrotce.... (bądź strofie - jak to mawiacie ;-) ) ale ogólnie...Wow... małe_p jestem pod wrażeniem zacznę chyba mówić wielkie_p ....( p od profesjonalisty :!: ) - misery - 2008-11-14 00:39:32 male_p napisał(a):Wpatrzeni w ognia - złote językino nie wiem...ja chyba bym zostawiła myślnik tylko w drugim wersie. w pozostałych nie wydają się konieczne. Ale to tylko subiektywna opinia oczywiście male_p napisał(a):ciepłem bijącym z gorącego pieca- i chyba ten wers bym zmieniła jakoś...bo wiadomo, ze z gorącego pieca ciepło bije wiec - trochę masło maślane...chyba. ale tak poza tym, to - zazdroszczę Ci tego wiersza Ja tak pisać nie umiem, u mnie ciągle doły psychiczne i takie tam. A tutaj - chce się wracać i czytać od nowa. - male_p - 2008-11-14 00:59:03 Dziękuję może to zabrzmi lepiej wpatrzeni w ognia złote języki wtuleni w siebie ciepłem ogarnięci czarem dotyku szczerze przejęci w spotkaniu oczu iskrzą promyki miłość prowadzi błądzące dłonie usta namiętnie się rozchylają muzykę którą ciała nam grają a każdy skrawek uczucie chłonie serca oddane w świata bezkresie płomienie wokół ich moc magiczna przed nami podróż niebem sferyczna do gwiazd wysoko oddanie niesie nastrój chwili z nami szybuje ciepłem bijącym gorącem szczęścia symfonia która bliskość roznieca w muzyce dwojga nas emanuje - anja - 2008-11-14 22:28:53 uuuuu ale mi się to podoba :-) bardzo zgrabnie napisany i pobudza zmysły - Nula.Mychaan - 2008-11-16 19:03:25 Ładny Wiersz wiesz że mi się podoba, bo go czytałam - Mikoku - 2008-11-17 19:45:07 magia z tych strof działa i za to dziękuję...miło przeczyta tak subtelny wiersz.. ;-) - czardasz - 2008-11-20 13:01:30 jestem pod wrazeniem Tomku pieknbie delikatenie i subtelnie - Guest - 2008-11-21 22:01:08 Ech i znowu wieczorem czytam :mysli: mam za swoje alez sie rozmarzylam - Nula.Mychaan - 2008-11-22 19:35:41 Tomek świetnie :-D , piszesz coraz lepiej :-) Bardzo delikatnie i z każdego Twojego słowa wyczytać można uczucie :-) Oj szcześciara z tej Twojej wybranki :-D - Barbara Chomko - 2008-11-24 21:18:58 pierwsza wersja, tylko pierwsza wersja ma to coś, co do mnie przemawia.. :-) |