tylko
|
2008-11-07, 07:13:51
tylko
|
|||
|
|||
tylko
szybko zrozumiałem że i ty bywasz smutna... I pytałem gdzie wolność nosząc kartki w kieszeni aż wyjąłem serce i zaniosłem je tobie a potem oberwało się Bogu powodów były setki II płakałem - wybacz mi mamo powiedziałaś bym płakał że czasem trzeba wtedy uciekłem październik 08 "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
2008-11-08, 19:03:26
|
|||
|
|||
miałam szczęście, że akurat tu zajrzałam
Ninoczka mnie mobilizuje bym się odezwała i mam takie szczęście. no zatrzymał mnie Twój wiersz Arti - ładny i prawdziwy. Lubię takie |
|||
2008-11-12, 02:22:14
|
|||
|
|||
macie rację chłopakom wmawia się że nie wolno płakać
i chłopaki na ogół nie płaczą - bo muszą być silni i wogóle jeszcze popłakać sobie samotnie to pół biedy ale jak ktoś zauważy (no cios..) jeszcze większy gdy powie: no śmiało, czasem trzeba... Cytat:Wiem, że nie utożsamiamy autora z peelem, ale...moja kuzynka, która otrzymała tomik - zatrzymała się właśnie przy Twoich wierszach! o kurcze... proszę pozdrów ją ciepło :oops: :oops: pozdr. "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości