tylko - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: tylko (/thread-1651.html) |
tylko - Arti - 2008-11-07 07:13:51 tylko szybko zrozumiałem że i ty bywasz smutna... I pytałem gdzie wolność nosząc kartki w kieszeni aż wyjąłem serce i zaniosłem je tobie a potem oberwało się Bogu powodów były setki II płakałem - wybacz mi mamo powiedziałaś bym płakał że czasem trzeba wtedy uciekłem październik 08 - paacynka - 2008-11-08 19:03:26 miałam szczęście, że akurat tu zajrzałam Ninoczka mnie mobilizuje bym się odezwała i mam takie szczęście. no zatrzymał mnie Twój wiersz Arti - ładny i prawdziwy. Lubię takie - Arti - 2008-11-12 02:22:14 macie rację chłopakom wmawia się że nie wolno płakać i chłopaki na ogół nie płaczą - bo muszą być silni i wogóle jeszcze popłakać sobie samotnie to pół biedy ale jak ktoś zauważy (no cios..) jeszcze większy gdy powie: no śmiało, czasem trzeba... Cytat:Wiem, że nie utożsamiamy autora z peelem, ale...moja kuzynka, która otrzymała tomik - zatrzymała się właśnie przy Twoich wierszach! o kurcze... proszę pozdrów ją ciepło :oops: :oops: pozdr. |