Witam serdecznie wszystkich tu zgromadzonych
|
2008-08-26, 10:14:49
Witam serdecznie wszystkich tu zgromadzonych
|
|||
|
|||
Uwielbiam wiersze, więc przybyłam do Was. Jestem trochę uszczypliwa więc często wyrażam swoje uwagi. Jestem niegroźna.... Gdyby moje uwagi kogoś ubodły - przepraszam. Powiedzcie mi wtedy po prostu bym sama zaczęła pisać a nie krytykowała innych
|
|||
2008-08-26, 12:16:38
|
|||
|
|||
Witaj
Pisadeł Ci u nas pod dostatkiem a i karteczki do pobrudzenia też się znajdą ... życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-08-26, 18:16:38
|
|||
|
|||
Witaj Ninoczka (bardzo kusząca jesteś - może też wstawię sobie taką fotkę - tylko kogo sfotografować?), Ewetka świetne masz "okularki" ale nico grożna minka, witam również małe p (ciekawość kusi by zapytać co na p masz takie małe?...ale daruję sobie to pytanie....). Podpowiedzcie kto tu najlepiej pisze? i co to znaczy pomógł?
zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
2008-08-26, 19:29:20
|
|||
|
|||
Już zdążyłam się zorientować Ninoczko że Ty tu rządzisz) - a ilość Twych postów zdumiewająca....
Chylę czoła ewtko za Twą pomoc przy wierszu policzyłeś sylaby (bądź coś podobnego w tytule) i podziękowania były słuszne. Wiersze białe dla mnie za trudne i trochę bez wyrazu, zdecydowanie wolę rymowane z przekazem - i parę świetnych już napotkałam Znakomite forum a fabryka brylantów to wręcz genialny pomysł zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
2008-08-26, 19:37:33
|
|||
|
|||
Witaj (ale to patetycznie brzmi...no, trudno)Na pewno znajdziesz tu u nas coś dla siebie (coś a nawet i więcej)
A co do Ninoczki, to - owszem, postuje całkiem sporo delikatnie mówiąc "Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać." ~Kurt Vonnegut~ |
|||
2008-08-26, 20:19:47
|
|||
|
|||
Interpelacja, witaj krakowianko
dążenie do szczęścia zawsze kończy się nieszczęściem |
|||
2008-08-26, 20:45:02
|
|||
|
|||
Witaj Krzysiu, może Krzysztofie by dostojniej zabrzmiało...Skoro admin ds technicznych mnie wita i Agnieszka vel Ninoczka byłoby faux pas tego nie wykorzystać...Więc zatem kolejne pytania: Co te literki B, U, IMG, CODE itp... oznaczają - albo skierujcie mnie gdzieś gdzie o tym przeczytam - bo będę męcząca)
|
|||
2008-08-26, 21:37:33
|
|||
|
|||
przyzwyczaiłem się już do takich pytań i ciekawych skojarzeń .. może kiedyś się dowiesz
życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-08-26, 21:47:35
|
|||
|
|||
A ja Ninoczko mogę .. będę grzeczny .. obiecuję
|||
2008-08-26, 22:03:11
|
|||
|
|||
Interpelacja napisał(a):Witaj Krzysiu, może Krzysztofie by dostojniej zabrzmiało...Skoro admin ds technicznych mnie wita i Agnieszka vel Ninoczka byłoby faux pas tego nie wykorzystać...Więc zatem kolejne pytania: Co te literki B, U, IMG, CODE itp... oznaczają - albo skierujcie mnie gdzieś gdzie o tym przeczytam - bo będę męcząca) B- pogrubienie tekstu i - kursywa u - podkreślenie Quote - cytat Code - tekst zakodowany w ramce. W niektórych przypadkach niewidoczny dla osób z zewnątrz list - akapit Img - po wciśnięciu tag-a pokazuje się okno z miejscem do podania adresu obrazka. Obrazek w całości wyświetlany jest w poście URL - poprostu link do jakiegoś miejsca z możliwością nazwania go po swojemu Center - wypośrodkowanie Fade - nie działa Scroll - tekst przesuwa się od lewej do prawej. ( nie wszystkie przeglądarki to widzą) hide - ukryta wiadomość. jak je używać ? na dwa sposoby. Wciskamy TAG, który nas interesuje, następnie wpisujemy nasz tekst i wciskamy TAG ponownie. Lub wpisujemy swój tekst, zaznaczamy go po czym wciskamy interesujący nas TAG. Myślę że napisałem zrozumiale : ) Po więcej pytań zapraszam na PW lub TUTAJ na Krzysia jestem już chyba za stary : ) Pozdrawiam dążenie do szczęścia zawsze kończy się nieszczęściem |
|||
2008-08-26, 22:34:32
|
|||
|
|||
Dziękuję adminowi
zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
2008-08-27, 18:37:42
|
|||
|
|||
Witaj ciepło Interpelacjo życzę miłego pobytu i świetnej zabawy
|
|||
2008-08-27, 19:14:57
|
|||
|
|||
Dziękuję za ciepłe powitanie i milo Cię poznać Gisano...
Póki co bardzo mi się tu podoba, ale podpadłam już Ninoczce... Wiem, że ewtka to kobieta.... a owo policzyłeś sylaby odnosiło się do tytułu wiersza, w którym bardzo pomogła - tylko napisałam to troszkę zawile... Czasem mam cięty języczek, ale nie jestem groźna.... zapewniam Nie bardzo znam się na wierszach, ale bardzo mi się podobają i uwielbiam je czytać, dlatego też czasem coś zasugeruje... Podziwiam osoby, które potrafią je pisać, bo mają w sobie wiele wrażliwości, delikatności i czułości... świat teraz jest tak brutalny i rzadko spotyka się takie osoby, z tak głęboką duszą zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
2008-09-25, 13:29:21
|
|||
|
|||
Interpelacja napisał(a):Powiedzcie mi wtedy po prostu bym sama zaczęła pisać a nie krytykowała innychA tego mi jeszcze w tym Szacownym gronie nikt nie powiedział :lol: WITAJ |
|||
2008-09-25, 16:39:01
|
|||
|
|||
Polocik ) Witaj
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości