obsesyjnie...
|
2008-08-23, 22:12:50
obsesyjnie...
|
|||
|
|||
obsesyjnie....
teraz jestem o całe piekło dalej od ciebie jestem o całe piekło bliżej życia teraz trawi mnie mój własny rak nowotwór myśli teraz mogę wziąć cię w ramiona bez trudu teraz wreszcie mogę cię mieć dla siebie wreszcie mogę zabrać cię od niej teraz mieścisz się cały w tej chłodnej urnie "Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać." ~Kurt Vonnegut~ |
|||
2008-08-24, 12:52:41
|
|||
|
|||
naprawdę obsesyjnie
Tu mnie normalnie przeraziło, poraziło... "...teraz trawi mnie mój własny rak nowotwór myśli ..." ogólnie jak to u Ciebie - oryginalnie |
|||
2008-08-25, 21:40:27
|
|||
|
|||
no co tu tak pusto? umknęło ? czytać kochani bo warto
|
|||
2008-08-26, 11:08:04
|
|||
|
|||
a dlaczego nie w satyrze?...ale fajnie - zaskoczyłaś mnie :lol: :evil: :-P
jestem jaki jestem |
|||
2008-08-26, 11:51:38
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):Kamil Rousseau napisał(a):a dlaczego nie w satyrze?...ale fajnie - zaskoczyłaś mnie :lol: :evil: :-PA to jest na pewno SATYRA? dla mnie cosik blisko - taki czarny humor :klotnia: :w8: :buziak: jestem jaki jestem |
|||
2008-08-26, 12:39:13
|
|||
|
|||
hm....satyra?? nie miałam pojęcia, że ktoś to może tak zinterpretować, ale..rzeczywiście na to mozna patrzeć i jako na obsesję i jako na bardzo, BARDzO czarny humor. Co kto lubi chyba. Nie wiem, jak ja to pisałam to - z uwagi na inspirację - nie było mi do śmiechu, ale...to dobrze, że mozna to widzieć i tak i tak. to chyba dobrze...
...no w sumie jak na to obiektywnie popatrzeć to mogłaby być satyra... "Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać." ~Kurt Vonnegut~ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości