Twarz
|
2017-10-26, 21:52:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-10-28 23:07:04 przez Fifi2000.)
Twarz
|
|||
|
|||
Nie znam siebie
Czasem widzę obraz Jednak wiem, że nie sercem Jest! Tak... To moja Lecz nadal twarz nieznajoma. |
|||
2017-10-27, 20:36:46
RE: Twarz
|
|||
|
|||
Tu wypada nauczyć się poprawnej pisowni.
Niezła beka hahahaha Sartre |
|||
2017-10-28, 23:09:23
|
|||
|
|||
A poza "beką" z pisowni, chciałby pan wysnuć jakaś konstruktywną krytykę odnośnie treści? Jestem ciekaw opinii bardziej doświadczonych i czekam z niecierpliwością.
|
|||
2017-10-30, 15:07:47
|
|||
|
|||
Mówią, że tylko oczy są zwierciadłem duszy. Twarz może być maską, tak jak uśmiech...
Pisz jak najwięcej, coś jest nawet w tej mini. Pozdrawiam.elka. |
|||
2017-11-22, 21:21:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-11-22 21:27:49 przez Owca pomalowana na biało.)
|
|||
|
|||
(2017-10-27 20:36:46)tom_70 napisał(a): Tu wypada nauczyć się poprawnej pisowni. Przykro się czyta takie komentarze, bo ponad konstruktywna krytykę, która pomaga warsztat udoskonalać, wybija się drwina. Za jej sprawą pogrążywszy się we wstydzie, łatwo korzystania z warsztatu zaniechać. To z kolei może być zbrodnią wobec siebie i innych, bowiem uczucia, które ujścia nie znajdują lubią zachodzić zgnilizną, pleśnią, grzybem. Kto chciałby mieszkać w zagrzybionym domu, zapraszać do niego? Tym bardziej nie wolno nam do tego dopuszczać, jeśli chodzi o nas samych. Wobec innych znowu, ponieważ nie wiemy, kiedy ślady przez nas pozostawione, okazują się dla kogoś miłym akcentem lub wybawieniem z błędnej wędrówki. Wierzę, że warto pisać i się tym dzielić jeszcze z jednego powodu - z pewnością znajdzie się więcej postaw takich jak ta prezentowana przez ElęM. Postawa obdarzająca chwilą uwagi, refleksją, a być może i wskazówką. Co do utworu - przypomina mi, że spójne Ja, jest jedynie tworem narratora-gimnastyka, który pracuje nad poskładaniem wszystkich pasujących do siebie elementów. Pozostałe zaś skrzętnie pomijając. "[...] uparte dążenie z pełną świadomością jego bezcelowości ach ileż to daje satysfakcji." Bursa Andrzej, "Dno piekła" Link do kącika autorskiego pt. "Pana Owcy skreślenia niestaranne" |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości