Kochaj mnie !
|
2016-04-17, 10:45:34
Kochaj mnie !
|
|||
|
|||
Kochaj mnie ...... !
Obudziło mnie stukanie dzięcioła ? czy ów głos kukułki ? Poodwracałam się już na wszystkie boki przemyślałam także to co wiem na pewno Patrzę teraz w sufit w otwarcie nieba przez chóry aniołów liczę krople ich łez i...dalej nie wiem ! czy to łzy radości ? czy też łzy żalu ? echo |
|||
2016-04-18, 13:21:06
RE: Kochaj mnie !
|
|||
|
|||
czy obudziło mnie
stukanie dzięcioła czy głos kukułki odwróciłem się przemyślałam i już wiem na pewno przez sufit widzę niebo dalej chóry aniołów liczę krople ich łez i nie wiem czy to łzy radości czy też łzy żalu Pozwoliłam sobie - tak to widzę miłego dnia |
|||
2016-05-02, 15:33:07
|
|||
|
|||
Szanowna droga Anju!/ jeżeli wolno mi się tak do CIEBIE zwracać/
Znowu wszystko popsułaś ! To nie tak ! Jesteś jakimś " najemnikiem ? " Słyszałem! Nie wiem na ile to prawda,że są pasożyty które traktują forum jako " żerowisko " " wydziobując" z niego czyjeś pomysły do " własnej twórczości"./nie jest to oczywiście aluzja do Ciebie/. Jeżeli to prawda to jest to skandal i straszne draństwo . A teraz wracając do sprawy Twoja wersja wypłyciła treść i intencję tego " tworu " i ograniczyła wyraźnie jego " zasięg ".Jeżeli masz naście lat to rozumiem " znosi " Cię w kierunku disco-polo. Mam więc prośbę , przedstaw interpretację treści tego utworu jak go rozumiesz ? Jesteś przecież kobietą więc rozumiesz to odpowiednio. Myślę że wtedy wszystko się wyjaśni. A teraz przedstawiam pierwszą wersję tego " tworu " : Obudziło mnie stukanie dzięcioła ? Czy głos kukułki ? Poodwracałam się na wszystkie boki. Przemyślałam wiele razy to co wiem na pewno ! Patrzę w sufit w otwarcie nieba. Słyszę chóry aniołów. Liczę lecące krople ich łez. I dalej nie wiem ! Czy to łzy radości ? czy łzy żalu ? pozdrawiam ! z uczuciem poczucia lub poczuciem uczucia, czy też wyczuciem poczucia lub poczuciem wyczucia. echo |
|||
2016-06-08, 18:02:59
|
|||
|
|||
Sporo błędów językowych.
Brak znajomości poprawnej pisowni = analfabetyzm. |
|||
2019-06-18, 18:26:56
|
|||
|
|||
" w ciemnosmreczyńskich skał zwaliska " - Kasprowicz też był analfabetą ?
Każda Twoja wypowiedź to " popisowa kompromitacja " . |
|||
2020-01-07, 09:53:18
|
|||
|
|||
Po prostu formalista do skrajności. Gubi się w szczegółach nie wyłapując klimatu całości. Choć gramatyka jest jednak ważna i mnie też bardzo rażą spacje przed kropkami, przecinkami czy pytajnikami.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości