Kochaj mnie ! - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Kochaj mnie ! (/thread-5984.html) |
Kochaj mnie ! - adamadahp@gmail.com - 2016-04-17 10:45:34 Kochaj mnie ...... ! Obudziło mnie stukanie dzięcioła ? czy ów głos kukułki ? Poodwracałam się już na wszystkie boki przemyślałam także to co wiem na pewno Patrzę teraz w sufit w otwarcie nieba przez chóry aniołów liczę krople ich łez i...dalej nie wiem ! czy to łzy radości ? czy też łzy żalu ? RE: Kochaj mnie ! - anja - 2016-04-18 13:21:06 czy obudziło mnie stukanie dzięcioła czy głos kukułki odwróciłem się przemyślałam i już wiem na pewno przez sufit widzę niebo dalej chóry aniołów liczę krople ich łez i nie wiem czy to łzy radości czy też łzy żalu Pozwoliłam sobie - tak to widzę RE: Kochaj mnie ! - adamadahp@gmail.com - 2016-05-02 15:33:07 Szanowna droga Anju!/ jeżeli wolno mi się tak do CIEBIE zwracać/ Znowu wszystko popsułaś ! To nie tak ! Jesteś jakimś " najemnikiem ? " Słyszałem! Nie wiem na ile to prawda,że są pasożyty które traktują forum jako " żerowisko " " wydziobując" z niego czyjeś pomysły do " własnej twórczości"./nie jest to oczywiście aluzja do Ciebie/. Jeżeli to prawda to jest to skandal i straszne draństwo . A teraz wracając do sprawy Twoja wersja wypłyciła treść i intencję tego " tworu " i ograniczyła wyraźnie jego " zasięg ".Jeżeli masz naście lat to rozumiem " znosi " Cię w kierunku disco-polo. Mam więc prośbę , przedstaw interpretację treści tego utworu jak go rozumiesz ? Jesteś przecież kobietą więc rozumiesz to odpowiednio. Myślę że wtedy wszystko się wyjaśni. A teraz przedstawiam pierwszą wersję tego " tworu " : Obudziło mnie stukanie dzięcioła ? Czy głos kukułki ? Poodwracałam się na wszystkie boki. Przemyślałam wiele razy to co wiem na pewno ! Patrzę w sufit w otwarcie nieba. Słyszę chóry aniołów. Liczę lecące krople ich łez. I dalej nie wiem ! Czy to łzy radości ? czy łzy żalu ? pozdrawiam ! z uczuciem poczucia lub poczuciem uczucia, czy też wyczuciem poczucia lub poczuciem wyczucia. RE: Kochaj mnie ! - tom_70 - 2016-06-08 18:02:59 Sporo błędów językowych. Brak znajomości poprawnej pisowni = analfabetyzm. RE: Kochaj mnie ! - madaadamph - 2019-06-18 18:26:56 " w ciemnosmreczyńskich skał zwaliska " - Kasprowicz też był analfabetą ? Każda Twoja wypowiedź to " popisowa kompromitacja " . RE: Kochaj mnie ! - dajo78 - 2020-01-07 09:53:18 Po prostu formalista do skrajności. Gubi się w szczegółach nie wyłapując klimatu całości. Choć gramatyka jest jednak ważna i mnie też bardzo rażą spacje przed kropkami, przecinkami czy pytajnikami. |