Dotyk
|
2015-07-24, 20:40:40
RE: Dotyk
|
|||
|
|||
(2015-07-24 20:16:49)ElaM napisał(a): RZEWIEŃJak powiedziałby Czxeśnik: "A, bezbożny ty języku! I tyrkotny, i kłamliwy." Broń swojego wiersza, a nie atakuj pod swoim wierszem moich wierszy. Trzeba się było wypowiedzieć w wątku pod moim wierszem, a nie tu. Wiersz jaki jest, każdy widzi. |
|||
2015-07-25, 20:29:14
|
|||
|
|||
Krytyka Toma i Freda jest zdecydowanie za ostra i troszkę pachnie wsparciem męskiego punktu widzenia. Bo rymy nie takie, bo treść nie taka, bo wreszcie inna forma. A ja mimo być może zbyt prostego języka uważam wiersz za dobry przykład erotyku, w którym uczucie przedstawione jest w bardzo liryczny i obrazowy sposób. A rymy częstochowskie? W zasadzie w pewnych sytuacjach po prostu trudno się ich wyzbyć. I nawet nie ma zbytni ku temu powodu. Pozdrawiam
|
|||
2015-07-25, 22:20:46
|
|||
|
|||
Za ten komentarz zwyczajne ''dziękuję'' to zdecydowanie za mało... Ty i E-ska macie odwagę wyrażać własne opinie bez względu na konsekwencje ze strony Freda,dlatego jestem dla Was pełna uznania i szacunku. Mam nadzieję,że któreś z Was zostanie moderatorem...dla dobra tego forum i naszej amatorskiej poezji. Pozdrawiam.
|
|||
2015-07-25, 23:55:21
|
|||
|
|||
Piszcie sem jak chcecie, forum jest po to, by wymieniać poglądy, a nie chwalić wszystko jak leci.
Wiersz jaki jest, każdy widzi. |
|||
2015-08-09, 09:59:11
|
|||
|
|||
Pamiętam twą rękę
na nagim ramieniu i szept ten ochrypły, co przy uniesieniu zmieniał swoją barwę, aż krew się burzyła, jak ja wtedy kochać się z tobą spieszyłam... A ty mnie leniwie w ogień zamieniałeś, gdy tak powolutku palcem wędrowałeś od piersi do piersi... ja w niemym zachwycie zapatrzona w dotyk poznawałam życie... Witaj Elu, wypowiem się jako mężczyzna - Wow, jak tu się skupić, pobudza wyobraźnię. Jednak jesteśmy też poetami, więc teraz jako poeta - Wow, całkiem udany erotyk. Nie pokazuje dużo, a jednak sporo mówi. Dla mnie dobrze. Pozdrawiam. |
|||
2015-08-09, 10:07:25
|
|||
|
|||
Dziękuję za komentarz. Pozdrawiam.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|