ILUZJA
|
2015-06-02, 22:48:53
ILUZJA
|
|||
|
|||
Jak kochankowie z Werony
szukamy śladów naszej miłości, a cisza krzyczy wymownie... Gdzie jesteś Romeo? Obudź mnie, magią twojego głosu inaczej Julia zaśnie na wieki... Widzę cię Romeo, nie wiem sen to,czy jawa? Nie - to jedynie złudzenie... |
|||
2015-06-04, 14:44:20
RE: ILUZJA
|
|||
|
|||
Piękna miłość i wielka za nią tęsknota . Pustka jaką zostawił ukochany człowiek jest ogromna...
|
|||
2015-06-04, 21:04:14
|
|||
|
|||
...i tylko ten to wie,kto prawdziwie kochał... Pozdrawiam.
|
|||
2015-06-06, 14:37:19
|
|||
|
|||
Wiersz łany o platonicznym uczuciu do tego kto jest tylko "złudzeniem" Jest tutaj zawarta silna tęsknota i żal który dostrzec można w każdym napisanym słowie. I trzeba tu mieć nadzieję że w końcu platoniczna miłość doczeka się jakże szczęśliwego finału. Pozdrawiam
|
|||
2015-06-06, 16:17:59
|
|||
|
|||
Dziękuję Member za komentarz,aczkolwiek ''nic dwa razy się nie zdarza'' i pewnie trzeba dziękować za ''jedno'',zamiast ulegać ''złudzeniom''... Pozdrawiam.
|
|||
2015-06-09, 13:44:54
|
|||
|
|||
Trzecia linijka chyba jest dla ozdoby, wytarty rekwizyt, który nic nie wnosi do tekstu i tylko przeszkadza.
czy to sen, czy jawa? - lepiej brzmi. Za mało tekstu w tekście, by cokolwiek powiedzieć. hej! |
|||
2015-06-09, 19:25:55
|
|||
|
|||
CZY TO SEN,CZY JAWA? Tom mnie uczy pisać wiersze... Dziękuję Ci Tom za troskę i wierz mi,że rozumiem Twoje ''szczere'' intencje,ale nie potrzebuję pomocy w tworzeniu wiersza...sama robię to świetnie. ''Ucz''tych,którym brak pewności siebie,bo ja nie mam kompleksów. I nie pisz mi bzdur,bo zwątpię tym razem w Twoją inteligencję.Pa
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości