Przecudny listopad
|
2014-12-14, 17:08:31
Przecudny listopad
|
|||
|
|||
Powietrze nasycone
świeżością mrozu . Promienie słoneczne oślepiają ostrością . Paleta barw napawa zmysły rozkoszą . Pobielona szronem trawa pulsuje milionem iskier . Liście szeleszczą jesiennymi nutami . Przecudny poranek ! Radość , euforia , zachwyt , ekstaza . Przed zachodem słońca zgrzyt sielankę rozwala . Nastrój diabli wzięli . |
|||
2014-12-15, 11:34:38
RE: Przecudny listopad
|
|||
|
|||
A już myślałem że to bomba optymizmu, nawet tego listopadowego. Ale niestety bombę zdecydowanie przyćmiła pointa. Pozdrawiam
|
|||
2014-12-15, 12:55:04
|
|||
|
|||
Samo życie , nie może być za dobrze . Jednak pointa ma żartobliwy klimacik . Dziękuję za komentarz . Pozdrawiam optymistycznie .
|
|||
2014-12-18, 17:18:04
|
|||
|
|||
Nic, tylko pustosłowie, żadnej myśli.
|
|||
2014-12-18, 23:54:41
|
|||
|
|||
Nie lubisz opisów przyrody ani dnia codziennego ? Dziękuję za przeczytanie i opinię .Pozdrawiam .
|
|||
2014-12-19, 00:21:18
|
|||
|
|||
Uwielbiam przyrodę wyrażoną słowami niebanalnymi, którymi malują przestrzeń, a nie, które nazywają wprost.
|
|||
2014-12-19, 13:29:43
|
|||
|
|||
Bez wątpienia piszę w sposób dość prosty . Natomiast Twoje wiersze są małymi arcydziełami . Niestety dla zwykłych zjadaczy chleba dość trudne w odbiorze . Ale wracając do mnie , jest to forum amatorskie więc trafiają się poeci z bardziej i mniej zaawansowaną techniką pisania . Jestem w tej drugiej grupie i zdaję sobie z tego sprawę . Ale miło , że ktoś czyta co piszę i zadaje sobie trud wydania opinii . Pozdrawiam .
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości