Bajeczka o królewnie (wersja dla dorosłych)
|
2012-05-20, 21:57:04
RE: Bajeczka o królewnie (wersja dla dorosłych)
|
|||
|
|||
ot nabrali i ochoty
Grześ |
|||
2012-05-21, 23:08:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-21 23:10:57 przez babajaga.)
|
|||
|
|||
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2012-05-22, 00:42:02
|
|||
|
|||
miłego dnia |
|||
2012-05-22, 16:24:23
|
|||
|
|||
właśnie tak - i na ochocie się skończyło?
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2012-05-22, 17:24:21
|
|||
|
|||
a gdzież tam
powstaje ciąg dalszy. To co napisałem - nie oceniłem dobrze, i tworzę nowa wersje . Niebawem będzie podrawiam Grześ |
|||
2012-05-23, 17:03:07
|
|||
|
|||
Rozumiem ,że narazie muszę dać na wstrzymanie
Trudno... cierpliwie poczekam Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2014-06-14, 19:20:20
|
|||
|
|||
Czas by wrócić do bajania.
Bo Polotka, albo Ania, tako Baba jagą zwana czeka, czeka już od rana.... a tu wieczór, drugi , trzeci... miesiąc, rok też po nim leci, no a bajka cicha przecie........ Grzechu wstrętny pisz kobiecie, ukaż losy tej Królewny, co pisałeś w sposób śpiewny ... jestem zatem do roboty siadam, pisząc o tym co nowego. Piszę zwiewnie tu ciąg dalszy "o Królewnie ....... zatem składnie zoczyliśmy już bawialnie tako piwnic i czeluści, tako kuchnie, co a juści pełna ruchu i kotletów... tako składy (drogie Panie) i żakietów, kiecek, pludrów przymierzanie..... czas by też zobaczyć Panie oraz Panny dworu, jak przydają im splendoru, potem oka rzut w kapelę, co to przyjemności wiele tańca daje na tym pięknym balu.... zerknąć można i "Góralu czy ci nie żaaaaaal .." jak śpiewają cni Panowie, co im chodzi już po głowie, jakie skutki będą potem.... pisać zacznę w tą sobotę. ... Grześ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości