Słodka obietnica
|
2012-01-19, 21:28:49
Słodka obietnica
|
|||
|
|||
Słodka obietnica
Każdy- delikatny i zachłanny czy też namiętny i zaborczy pocałunek to słodka tajemnica czegoś magicznego Doskonale znamy ową tajemnicę znają również- kochankowie, zakochani i małżeństwa Obietnica- piękna, tajemnicza, pełna niezapomnianego żaru uczucia i pożądania Głowisz się i pytasz - cóż to za obietnica.. więc ci odpowiem poetyckim słowem Zajrzyj głęboko w swoje serce a zapewniam cię odkryjesz piękno słodkiej obietnicy Oto jest miłość.Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. |
|||
2012-01-21, 21:37:33
RE: Słodka obietnica
|
|||
|
|||
Oto jest miłość.Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie.
i to jest prawda Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2012-02-28, 04:57:25
|
|||
|
|||
Zaglądam w serce głęboko Malutka91, a tam ciemno, nic nie mogę dostrzec
Jagusia napisała okazuje się, że czekali na siebie całe życie - gorzej gdy po spotkaniu wracają każdy do swojej żony...męża, czyli do osoby którą los przypadkowo postawił na ich drodze miłego dnia |
|||
2012-02-28, 20:12:20
|
|||
|
|||
masz rację Grześ |
|||
2012-02-28, 22:06:03
|
|||
|
|||
Czasem przypadki są niewypałem a czasem czymś pięknym. Miłość to wielka niewiadoma.
Oto jest miłość.Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. |
|||
2012-02-28, 22:53:41
|
|||
|
|||
niewiadoma , bo choć odczuwamy, to tak na prawde zdefiniować ją jest bardzo trudno.
w tym procesie odczuwania musi czestniczyć cały człowiek i to fizycznie i emocjonalnie i mentalnie Grześ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości