Modlitwa
|
2011-09-22, 20:41:13
Modlitwa
|
|||
|
|||
Chciałbym być wiatrem, co do miłej poleci
by na jej głowie pleść fikuśne warkocze polecieć raz jeden i drugi i trzeci Boże, uczyń mnie tym wiatrem-tak cię proszę... Chciałbym być deszczem, co jej lico obmywa i kiedy zechce to spadnie prosto z nieba mógłbym wraz z chmurami do miłej przybywać Boże, uczyń mnie deszczem-tego mi trzeba... Chciałbym być westchnieniem, i ogrzać jej serce bo jest tak daleko i żyje marzeniem bym mógł choć przez chwilkę utulić jej ręce Boże, uczyń mnie tym radosnym westchnieniem... A gdy mnie uczynisz wiatrem, chłodnym deszczem i ciepłym westchnieniem, co ogrzeje serce to ja więcej Boże, niczego już nie chcę... Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
2011-09-22, 21:31:38
RE: Modlitwa
|
|||
|
|||
(2011-09-22 20:41:13)wolwerin napisał(a): A gdy mnie uczynisz wiatrem, chłodnym deszczem Człowiek da miłości poświęci wszystko, bo miłość w życiu jest najważniejsza. Piękna modlitwa, tak piękna że napewno będzie wysłuchana tylko ......... zamknij oczy. miłego dnia |
|||
2011-09-23, 12:39:13
|
|||
|
|||
cóż tylko westchnę sobie ....ach
Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-09-23, 19:46:09
|
|||
|
|||
A gdy mnie uczynisz wiatrem, chłodnym deszczem
i ciepłym westchnieniem, co ogrzeje serce to ja więcej Boże, niczego już nie chcę... Janusz - to jest piękne Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2011-09-25, 00:09:35
|
|||
|
|||
Dziękuje Wam,kochani,bo chociaż Was niewielu,to dajecie tak wiele biednemu wierszoklecie..,nawet nie wiecie ile
pozdrawiam! Janusz Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości