Jakie życie, taka twrórczość.
|
2011-05-17, 23:14:40
Jakie życie, taka twrórczość.
|
|||
|
|||
Może piszę inaczej,
może nie dla Ciebie. Nie jak wszyscy, Nie tak jak powinienem. Nie rozumiesz moich myśli, Są dla Ciebie nie z tej ziemi. Myślisz sobie- co on piszę ? O czym on bredzi. Nie napiszę o miłości,nie o kwiatku czy też niebie, bądź o smutku. Nie napiszę jak artyści, nię ubiorę w bukiet słow. Bo ja staram się nauczyć, Pisać o tym co jest w okół To co robie, me przeżycia- Tak jak robi Wojtek Sokół. To mój tekst i moja rzeczywistość Jakie życie, taki tekst W nim zawarte jest wszystko, kreuje mnie moje środowisko. Jestem sobą, to o swoim piszę. Nie dla gustu, wyobraźni Tylko o tym, czym ja żyję. Dla Ciebie niech to będzię dziwne. |
|||
2011-05-17, 23:34:06
RE: Jakie życie, taka twrórczość.
|
|||
|
|||
nie zawsze jest tak jak piszesz....
wielcy poeci pięknie pisali a ich życie było do bani... Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2011-05-18, 01:05:15
|
|||
|
|||
Nie rozumiesz... Ich życie było do bani, hmm no ok. Ale ja nie mówię, że ich twórczość jest do bani, tylko tematyka tej twórczości. Mickiewicz pisał dużo o przyrodzie, bo z nią obcował. Mój Guru- Peja, pisze o trudach życia, bo nigdy nie miał łatwego.
Jakie życie i co w nim zawartę, Twoja mentalność przeleje ją na papier. |
|||
2011-05-18, 13:40:07
|
|||
|
|||
nie zrozumieliśmy się -
miałam na myśli wielkich - takich co ich twórczość jest wysławiana do dzisiaj - ale mieli problemy - typu alkoholizm, bezdomność ,narkotyki.złe prowadzenie no i nie miałam na myśli wszystkich wielkich - może źle się wyraziłam - Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2011-05-18, 21:14:35
|
|||
|
|||
'
Bo ja staram się nauczyć, Pisać o tym co jest w okół To co robie, me przeżycia- Tak jak robi Wojtek Sokół. " proponuje: Bo ja staram się nauczyć, Pisać o tym co jest wokół To co robie, me przeżycia- Tak jak robi Wojtek Sokół. Grześ |
|||
2011-05-18, 21:14:35
|
|||
|
|||
'
Bo ja staram się nauczyć, Pisać o tym co jest w okół To co robie, me przeżycia- Tak jak robi Wojtek Sokół. " proponuje: Bo ja staram się nauczyć, Pisać o tym co jest wokół To co robie, me przeżycia- Tak jak robi Wojtek Sokół. Grześ |
|||
2011-05-18, 21:36:51
|
|||
|
|||
To mój tekst i moja rzeczywistość
Jakie życie, taki tekst W nim zawarte jest wszystko, kreuje mnie moje środowisko. W tej zwrotce jest dużo prawdy - jakie życie, taki tekst - jaki tekst takie życie miłego dnia |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości