Jakie życie, taka twrórczość. - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Jakie życie, taka twrórczość. (/thread-3795.html) |
Jakie życie, taka twrórczość. - indygochild - 2011-05-17 23:14:40 Może piszę inaczej, może nie dla Ciebie. Nie jak wszyscy, Nie tak jak powinienem. Nie rozumiesz moich myśli, Są dla Ciebie nie z tej ziemi. Myślisz sobie- co on piszę ? O czym on bredzi. Nie napiszę o miłości,nie o kwiatku czy też niebie, bądź o smutku. Nie napiszę jak artyści, nię ubiorę w bukiet słow. Bo ja staram się nauczyć, Pisać o tym co jest w okół To co robie, me przeżycia- Tak jak robi Wojtek Sokół. To mój tekst i moja rzeczywistość Jakie życie, taki tekst W nim zawarte jest wszystko, kreuje mnie moje środowisko. Jestem sobą, to o swoim piszę. Nie dla gustu, wyobraźni Tylko o tym, czym ja żyję. Dla Ciebie niech to będzię dziwne. RE: Jakie życie, taka twrórczość. - babajaga - 2011-05-17 23:34:06 nie zawsze jest tak jak piszesz.... wielcy poeci pięknie pisali a ich życie było do bani... RE: Jakie życie, taka twrórczość. - indygochild - 2011-05-18 01:05:15 Nie rozumiesz... Ich życie było do bani, hmm no ok. Ale ja nie mówię, że ich twórczość jest do bani, tylko tematyka tej twórczości. Mickiewicz pisał dużo o przyrodzie, bo z nią obcował. Mój Guru- Peja, pisze o trudach życia, bo nigdy nie miał łatwego. Jakie życie i co w nim zawartę, Twoja mentalność przeleje ją na papier. RE: Jakie życie, taka twrórczość. - babajaga - 2011-05-18 13:40:07 nie zrozumieliśmy się - miałam na myśli wielkich - takich co ich twórczość jest wysławiana do dzisiaj - ale mieli problemy - typu alkoholizm, bezdomność ,narkotyki.złe prowadzenie no i nie miałam na myśli wszystkich wielkich - może źle się wyraziłam - RE: Jakie życie, taka twrórczość. - Grześ - 2011-05-18 21:14:35 ' Bo ja staram się nauczyć, Pisać o tym co jest w okół To co robie, me przeżycia- Tak jak robi Wojtek Sokół. " proponuje: Bo ja staram się nauczyć, Pisać o tym co jest wokół To co robie, me przeżycia- Tak jak robi Wojtek Sokół. RE: Jakie życie, taka twrórczość. - Grześ - 2011-05-18 21:14:35 ' Bo ja staram się nauczyć, Pisać o tym co jest w okół To co robie, me przeżycia- Tak jak robi Wojtek Sokół. " proponuje: Bo ja staram się nauczyć, Pisać o tym co jest wokół To co robie, me przeżycia- Tak jak robi Wojtek Sokół. RE: Jakie życie, taka twrórczość. - anja - 2011-05-18 21:36:51 To mój tekst i moja rzeczywistość Jakie życie, taki tekst W nim zawarte jest wszystko, kreuje mnie moje środowisko. W tej zwrotce jest dużo prawdy - jakie życie, taki tekst - jaki tekst takie życie |