Książe z bajki
|
2011-02-20, 21:13:53
Książe z bajki
|
|||
|
|||
Była sobie śliczna dziewczyna
stwierdziła, wydać się pora żądania swe posłała do samego Amora. To musi być niezwykły Gość prawdziwy książę z bajki mercedes, willa z basenem broń boże jakieś fajki. Więc Amor trochę wkurzył się pomyślał-mierzysz zbyt wysoko strzałę swą dziewczynie posłał lecz trafił dziewczę w oko. Prysły marzenia o księciu z bajki opaskę na oku zaczęła nosić a przecież nie musiała żądać wystarczyło poprosić. Teraz zwykłą dziewczyną jest o księciu przestała marzyć a żądać nawet boi się bo wszystko się może zdarzyć. A Amor, jak to Amor stary już i gdzieś wysoko wzrok tez już coraz słabszy więc strzela- tak na oko... Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
2011-02-20, 21:39:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-02-20 21:40:16 przez babajaga.)
RE: Książe z bajki
|
|||
|
|||
Ustrzelił mnie ten mały, nagi chłopiec z łukiem i kołczanem pełnym strzał. Amor trafił mnie prosto w serce. Chciałbym wykrzyczeć to całemu światu – JESTEM ZAKOCHANY!!! Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2011-02-20, 21:44:37
|
|||
|
|||
To ja się boję
i już nie będę prosić amora lepiej se siędę i list napisze z prośbą malutką o kawalera z wąsem i bródką miłego dnia |
|||
2011-02-21, 00:30:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-02-21 00:31:18 przez Grześ.)
|
|||
|
|||
już jestem Anju
Grześ |
|||
2011-02-21, 18:47:19
|
|||
|
|||
Chcecie to wierzcie ....albo może lepiej nie wierzcie
ten wiersz jest o mnie nareszcie WoooW Imć Grzegorzu ........ piękny krawacik masz Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości