Książe z bajki - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Książe z bajki (/thread-3635.html) |
Książe z bajki - wolwerin - 2011-02-20 21:13:53 Była sobie śliczna dziewczyna stwierdziła, wydać się pora żądania swe posłała do samego Amora. To musi być niezwykły Gość prawdziwy książę z bajki mercedes, willa z basenem broń boże jakieś fajki. Więc Amor trochę wkurzył się pomyślał-mierzysz zbyt wysoko strzałę swą dziewczynie posłał lecz trafił dziewczę w oko. Prysły marzenia o księciu z bajki opaskę na oku zaczęła nosić a przecież nie musiała żądać wystarczyło poprosić. Teraz zwykłą dziewczyną jest o księciu przestała marzyć a żądać nawet boi się bo wszystko się może zdarzyć. A Amor, jak to Amor stary już i gdzieś wysoko wzrok tez już coraz słabszy więc strzela- tak na oko... RE: Książe z bajki - babajaga - 2011-02-20 21:39:52 Ustrzelił mnie ten mały, nagi chłopiec z łukiem i kołczanem pełnym strzał. Amor trafił mnie prosto w serce. Chciałbym wykrzyczeć to całemu światu – JESTEM ZAKOCHANY!!! RE: Książe z bajki - anja - 2011-02-20 21:44:37 To ja się boję
i już nie będę prosić amora lepiej se siędę i list napisze z prośbą malutką o kawalera z wąsem i bródką RE: Książe z bajki - Grześ - 2011-02-21 00:30:10 już jestem Anju RE: Książe z bajki - polotka - 2011-02-21 18:47:19 Chcecie to wierzcie ....albo może lepiej nie wierzcie ten wiersz jest o mnie nareszcie WoooW Imć Grzegorzu ........ piękny krawacik masz |