Muscamancja
|
2009-03-19, 22:29:48
Muscamancja
|
|||
|
|||
MUSCAMANCJA
wyrywam słowa jak muchom skrzydełka chociaż nie bawi mnie nieporadność z jaką ciągną za sobą tułów gdy uciekają przed palcami i lepią się śluzem do kartki wpatruję się w ten rysunek jak we wróżbę z fusów i tylko w(rz)ątku brak 18.03.09 |
|||
2009-03-19, 22:33:19
|
|||
|
|||
hahaha Nulcia w(rz)ątek jest ....tylko te muchy skrzydełka :roll:
|
|||
2009-03-19, 22:45:09
|
|||
|
|||
Dziewczyny to tylko wyobraźnia i nie mam ciągot do znęcania się nad muchami
to tylko ciąg skojarzeń to raczej słowa się lepią do kartek i są nieporadne |
|||
2009-03-19, 22:52:17
|
|||
|
|||
Nula.Mychaan napisał(a):słowa się lepią do kartek i są nieporadne ale Nulcia nie u Ciebie i u nikogo z Dotyku :-) |
|||
2009-03-21, 01:38:56
|
|||
|
|||
A mnie się przypomniał dowcip jak radzieccy naukowcy badali słuch muchy (szanowna Moderacyjo - jeśli zaśmiecam offtopem proszę przenieść do humoru pozostawiają tu link tylko):
Najpierw wyrwali musze skrzydełka - "Mucha idi!" notka "Mucha idiot" Potem urwali jedną nóżkę - "Mucha idi!" notka "Mucha idiot" Potem druga - "Mucha idi!" notka "Mucha idiot" Trzecią, czwartą - "Mucha idi!" notka "Mucha idiot" Piątą - "Mucha idi!" Mucha nic - "Mucha idi!" Mucha nic notka - podsumowanie eksperymentu: "Po wyrwaniu piątej nóżki mucha traci słuch!" [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-03-31, 21:08:20
|
|||
|
|||
dziękuje wszystkim za komentarze :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Przyjaciel - ktoś, kto zna melodię Twego serca i może ci ją przypomnieć, gdy zapomnisz słów. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości