Muscamancja - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Muscamancja (/thread-825.html) |
Muscamancja - Nula.Mychaan - 2009-03-19 22:29:48 MUSCAMANCJA wyrywam słowa jak muchom skrzydełka chociaż nie bawi mnie nieporadność z jaką ciągną za sobą tułów gdy uciekają przed palcami i lepią się śluzem do kartki wpatruję się w ten rysunek jak we wróżbę z fusów i tylko w(rz)ątku brak 18.03.09 - Guest - 2009-03-19 22:33:19 hahaha Nulcia w(rz)ątek jest ....tylko te muchy skrzydełka :roll: - Nula.Mychaan - 2009-03-19 22:45:09 Dziewczyny to tylko wyobraźnia i nie mam ciągot do znęcania się nad muchami to tylko ciąg skojarzeń to raczej słowa się lepią do kartek i są nieporadne - Guest - 2009-03-19 22:52:17 Nula.Mychaan napisał(a):słowa się lepią do kartek i są nieporadne ale Nulcia nie u Ciebie i u nikogo z Dotyku :-) - Sarmata - 2009-03-21 01:38:56 A mnie się przypomniał dowcip jak radzieccy naukowcy badali słuch muchy (szanowna Moderacyjo - jeśli zaśmiecam offtopem proszę przenieść do humoru pozostawiają tu link tylko): Najpierw wyrwali musze skrzydełka - "Mucha idi!" notka "Mucha idiot" Potem urwali jedną nóżkę - "Mucha idi!" notka "Mucha idiot" Potem druga - "Mucha idi!" notka "Mucha idiot" Trzecią, czwartą - "Mucha idi!" notka "Mucha idiot" Piątą - "Mucha idi!" Mucha nic - "Mucha idi!" Mucha nic notka - podsumowanie eksperymentu: "Po wyrwaniu piątej nóżki mucha traci słuch!" - Nula.Mychaan - 2009-03-31 21:08:20 dziękuje wszystkim za komentarze :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: |