UWAGA!!! Istotne informacje!
|
2009-04-20, 09:29:57
Re: UWAGA!!! Istotne informacje!
|
|||
|
|||
Dziękuję Ninko za wszystkie istotne informacje, które tu zamieściłaś, pomaszerowałam według Twoich wskazówek i rad i wszystko działa, wszystko jest OK Mam już spolszczone forum, przetestowałam też style, aczkolwiek niedokładnie, także nie wiem, czy wszystkie działają bez zarzutu.
|
|||
2009-04-20, 10:11:25
|
|||
|
|||
Ja ustawiłam na eTechGreen i mam takie ładnie "grinowe"
miłego dnia |
|||
2009-04-20, 14:37:54
|
|||
|
|||
Że tez mi wcześniej nie przyszło do głowy zajrzeć i mordowałam sie z angielskim, a to takie proste
Dziękuję Ninoczko i te style też mi się podobają Przyjaciel - ktoś, kto zna melodię Twego serca i może ci ją przypomnieć, gdy zapomnisz słów. |
|||
2009-04-21, 01:53:07
|
|||
|
|||
anja napisał(a):Ja ustawiłam na eTechGreen i mam takie ładnie "grinowe" Anju - ze stylu eTechGreen nie weidziesz do panelu administracyjnego - to raz, dwa - to w większości stylów (również i w tym) które używają ikon jako przycisków graficznych np do "odpowiedz" czy "cytuj" brakuje narazie tych przycisków w jęz polskim - jeśli Ci to nie przeszkadza to OK, w przeciwnym razie może być sporym utrudnieniem przy pisaniu postów... [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-04-21, 08:41:35
|
|||
|
|||
Sarmata napisał(a):To prawda, również to zauważyłam.anja napisał(a):Ja ustawiłam na eTechGreen i mam takie ładnie "grinowe" Traktujmy innych tak, jak sami chcielibyśmy być traktowani. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości