"Na jeziorze nocą."
|
2009-02-10, 18:56:14
"Na jeziorze nocą."
|
|||
|
|||
Mroczną ciszą niebo się zasnuło.
Gwiazdy nad głowami I gwiazdy pod nami. Gdzie topiel, gdzie niebo Rozróżnić nie sposób. Chlupotem w zęzie nieśpiesznym Kil rozdziela bezbrzeżnych pól Gwiezdnych firmament na pół, Zagubiony wytyczając szlak... Odległej przystani światełka migają Nieśmiałe i ulotne, by ciszy nie spłoszyć. O brzeg daleki fale kląskają I z cicha wtóruje im szuwarów szmer. Po lustrzanej tafli, gładkiej i bez zmarszczki Drogą usłaną srebrzystego nowia blaskiem Na toń nie zważając spokojnie odchodzi Zagubiony w nieswoim czasie Prorok-poeta pomylony... [center]Klaryssa T.Staterson 10/14/2007 11:45 A.M.[/center] [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-02-10, 21:34:59
|
|||
|
|||
Oh damn!
Poprzerabiałem wszystkie wiersze, bo ktoś narzekał że niebieski tekst na czarnym tle jest słabo czytelny... Teraz okazuje się że silver również Standardowe kolory HTML tu w tabelce jest ok 200 kolorów których mog użyć - zdecydujcie się na któryś i dajcie znać... [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-02-10, 21:45:11
|
|||
|
|||
Sarmata napisał(a):ktoś narzekał że niebieski tekst na czarnym tle jest słabo czytelny ten ktoś to ja |
|||
2009-02-10, 21:50:16
|
|||
|
|||
No przecież wiem, tylko palcem nie ładnie pokazywać, ani skarżyć tym bardziej
[center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości