Reelekcja
|
2009-04-15, 13:59:55
Reelekcja
|
|||
|
|||
gromi Tuska wciąż prezydent
o ponowną elekcję rzecz idzie pragnie znowu być wybranym lecz mu premier psuje plany S-c 2009-04-15 |
|||
2009-04-15, 17:29:16
|
|||
|
|||
Tusk na pRezydenta!!! ( to nie pomyłka w pisowni )
[center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-04-15, 17:34:02
|
|||
|
|||
Ja bym wolał Cimoszewicza.
Podoba mi się facet z klasą. |
|||
2009-04-15, 18:11:22
|
|||
|
|||
I na smyczy Żydów i Putina LOL
A wiesz ile WAS kosztowała ta "klasa" ? Poczytaj.... [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-04-15, 20:04:37
|
|||
|
|||
stanel napisał(a):Podoba mi się facet z klasą.Ja też mam klasę , ale na prezydenta się nie pcham - to nie o klasę chodzi :nerwus: miłego dnia |
|||
2009-04-16, 06:40:13
|
|||
|
|||
JA też bym wolał Cimoszewicza może by nie było takich kłótni na szczytach władzy jakie są teraz to wstyd na cały świat
|
|||
2009-04-16, 07:42:27
|
|||
|
|||
Dziękuję serdecznie! Nareszcie wiem komu zawdzięczam, że musiałem wyemigrować z Kraju!
[center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-04-16, 11:35:14
|
|||
|
|||
Sarmato ja Ciebie nie zmuszałem do emigracji tylko to co sie teraz dzieje w kraju to dla emigrantów jest jedna niewiadoma polityczne bagno
|
|||
2009-04-16, 16:04:04
|
|||
|
|||
Leszku, nie po to poświęciłem 15 lat życia na walkę z komuchami, żeby potem spokojnie patrzeć jak KGBowski premier Oleksy z żydowskim komuchem Kwachem dożynają ledwo dyszącą Polskę... A to wyście im oddali władzę w wolnych wyborach w '96... Tak wam dobrze było za komuny, że nie ważne co uczynili przez dziesięciolecia swej władzy, nieważne milony wywiezione jak za Cara na Sybir, setki tysięcy wymordowanych i zamęczonych polskich patriotów, cały Górny Śląsk ograbiony i wywieziony praktyczne w 100% do Donbasu... Bo to przecież "trofejne" poniemieckie! Ale wybierzcie pRezydenta Kwacha - bo on ma prezencję! LOL
Dzięki takim polaczkom jak Wy w Nowym Yorku słysząc polską mowę wolałem przejść na drugą stronę ulicy, niż się przyznawać do pokrewieństwa do tych zapijaczonych mord. Dziękuję!!! :uoee: P.S. powinniście się czym prędzej wszyscy zapisać na wizytę u ortopedy i zacząć leczyć nogi! Bo na wizytę u psychiatry i tak już za póżno... [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-04-20, 14:19:26
Re: Reelekcja
|
|||
|
|||
na polityce nie znam się...walczę o miłość :lol:
|
|||
2009-04-21, 22:58:30
|
|||
|
|||
Sarmata napisał(a):A to wyście im oddali władzę w wolnych wyborach w '96... Tak wam dobrze było za komuny, że nie ważne co uczynili przez dziesięciolecia swej władzy, nieważne milony wywiezione jak za Cara na Sybir, setki tysięcy wymordowanych i zamęczonych polskich patriotów, cały Górny Śląsk ograbiony i wywieziony praktyczne w 100% do Donbasu... Bo to przecież "trofejne" poniemieckie! Ale wybierzcie pRezydenta Kwacha - bo on ma prezencję! LOLNie uogólniaj , ja się nie utożsamiam z "Wy" Wiele razy wstydziłam się za polaków (z małej litery) miłego dnia |
|||
2009-04-22, 03:37:24
|
|||
|
|||
sarmata napisał
Cytat:Dzięki takim polaczkom jak Wy w Nowym Yorku słysząc polską mowę wolałem przejść na drugą stronę ulicy, niż się przyznawać do pokrewieństwa do tych zapijaczonych mord. acha... teraz juz wiem, ze "zapijaczone mordy" to politycy :rotfl: kocham cię życie |
|||
2009-04-22, 04:56:17
|
|||
|
|||
A ty sądziłaś że co w tych karafkach przed każdym stoi? Woda???
Jakby to była woda to by takich bzdur nie gadali, jak zauważył swego czasu Laskowik [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości