pragnienie ziszczone - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: pragnienie ziszczone (/thread-3064.html) |
pragnienie ziszczone - Grześ - 2010-10-04 21:36:15 Półleżę na kanapie a Ty wtuliłaś się na moim ramieniu w półśnie-półmarzeniu. Twoje ręce oplatają mnie i tak trwamy. Czule całuję Twoje włosy opadające mi na ramię Pachną przepięknie - Tobą, wzniecając coraz to większe pragnienia. Przylegasz do mnie całym swoim jestestwem, czuję bicie Twojego serca które śpiewa o miłości, o pragnieniach, o spełnieniu. Wokół spokój. Cisza. Tylko za oknem słychać leciutki poszum który brzmi jak najpiękniejsza muzyka. Tak! Ta chwila jest i będzie, nigdy nie zniknie, nigdy nie zmieni się. RE: pragnienie ziszczone - anja - 2010-10-04 21:57:34 Toż Ty nie masz sumienia, taki wiersz wieczorową porą. Pięknie napisane. RE: pragnienie ziszczone - polotka - 2010-10-07 19:47:00 ale mam farta,że ten wiersz już cichcem czytałam i to w dzień |