Ignotus fortuna - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Ignotus fortuna (/thread-1241.html) |
Ignotus fortuna - Snowboarder - 2009-01-25 11:32:42 nie wiem jak to będzie wiem jak chcę by było - bez nacisków i łamania prawa dla wszystkich i wszędzie bez monopolu na monopol wiary i wolności ręce precz od naszej prywatności na którą zerka Wielki Brat w zgiełku medialnej manipulacji nie wiem co mnie czeka może przejdę przez próg drzwi normalnych wydarzeń a może zniknę za kurtyną rozpłynę się w powietrzu jak kropla zwykłego nic i rozpocznę wędrówkę pomiędzy niewidzialny ignotus fortuna - nieznany los - Guest - 2009-02-03 01:16:29 Snowboarder napisał(a):bez monopolu na monopol wiary i wolności Brzmi jak "bez masła na bułce z masłem". Poza tym sugeruję wyrzucić samotny myślnik - skoro bez interpunkcji to bez i juz! I oddziel ostatni wers. Nie da się go czytać z innymi. Chyba ma coś oznaczać, coś nowego, niezależnego od słów poprzedzających. Pozdrówka :-) - Guest - 2009-02-03 23:34:17 Snow! Jak tak dalej będzie,to będzie coraz gorzej. I tylko zjawisko fizjologiczne świata jakim jest wojna może to przerwać. - Arti - 2009-02-04 02:27:36 podoba mi się, dałbym pewną korektę, zresztą sam zobacz: nie wiem jak to będzie wiem jak chcę by było - bez nacisków i łamania prawa dla wszystkich i wszędzie bez monopolu ręce precz od naszej prywatności na którą zerka Wielki Brat w zgiełku medialnej manipulacji ostatniego wersu bym nie rozdzielał, jak dla mie tak jak jest jest okej pozdr. - Snowboarder - 2009-02-04 11:52:42 Ostatnio mam mało czasu, mam gości w domu jeszcze kilka dni, więc nie mam jak rzetelniej zaglądac na stronkę... Dziękuję za uwagi..jak wrócę na dobre, to wtedy odpiszę szerzej... Serdecznie Was pozdrawiam i do zobaczyszka !! |