| 

muzyka duszy...

| 

| 

2016-11-28, 21:28:14 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-12-03 16:42:29 przez bronmus45.)

muzyka duszy... 

| 
		|||

| 
		|||
| 

(...) muzyko duszy lat mojej młodości 
co mi pobrzmiewasz we wspomnień klimatach wiele mi jeszcze przynosisz radości i nadal będziesz serce moje łatać... ty, co na skrzydłach postrzępionych wiekiem wnosisz w me serce i oczy łez wiele pomnij, że jestem jedynie człowiekiem kreślącym łzami swoje akwarele... nadal jednak żyję i dopóki będę słuchać zamierzam brzmień Beskidu taktów by móc prowadzić tą swoją gawędę tu - pośród wrogich - często podłych aktów (...) P.S - ostatni wers na innych forach (gdzie nie ma Tom_70) brzmi nieco inaczej, a mianowicie: tu, pośród bliskich kolorytem aktów... P.S 2 - co do ''zramolałego'' języka, to właśnie w takim jego klimacie wyrosłem i w nim też snuję wspomnienia...  | 
		|||
| 

2016-11-29, 07:15:24 

RE: muzyka duszy... 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Bronku taki wiersz to górna półka , moje gratulacje

| 
		|||
| 

2016-11-29, 08:45:45 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-12-03 16:43:01 przez bronmus45.)

| 
		|||

| 
		|||

(2016-11-29 07:15:24)Misiek napisał(a): Bronku taki wiersz to górna półka , moje gratulacjePoczekaj, niech się wypowie "miszcz nad miszcze", czyli "arcymiszcz" Tom_70 Przecież tu tylko jego oceny się liczą... Chociaż - może tak być, że na jakiś czas usunie się do kącika, aby mu nie wypominać "zapożyczeń" gotowych fraz od innych. Pozdrawiam  | 
		|||
| 

2016-11-30, 22:49:44 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Prowadź dalej tę swoją gawęde, bo  pięknie gawędzisz, trochę szkoda tego małego zgrzytu w ostatnim wersie,bardziej podoba mi się zakończenie Miśka. 

Ps. nie komentowałem Twoich wierszy politycznych, mimo podobnych poglądów nie mogę się przemóc do tego języka i sytuacji w kraju.  | 
		|||
| 

2016-12-01, 08:48:50 

| 
		|||

| 
		|||

(2016-11-30 22:49:44)krzys123456 napisał(a): Prowadź dalej tę swoją gawęde, bo pięknie gawędzisz, trochę szkoda tego małego zgrzytu w ostatnim wersie,bardziej podoba mi się zakończenie Miśka.krzys123456 - a jakie jest to zakończenie Miśka?... bo nie doczytałem?  | 
		|||
| 

2016-12-02, 21:28:51 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Bardzo przepraszam, to było Twoje zakończenie (na innych forach).

| 
		|||
| 

2016-12-02, 21:31:42 

| 
		|||

| 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

|