Majówka
|
2009-05-11, 10:41:15
Majówka
|
|||
|
|||
Co ja wymyślę na wiosnę,
zapewne już nie urosnę, a czy zakwitnę na nowo, pamiętaj, dałeś mi słowo, na wiosnę razem pójdziemy, tam gdzie się pięknie zieleni, gdzie ziemia pachnie gorącem, może to będzie na łące, a może w lasku brzozowym, już blisko, więc bądź gotowy. Weź tylko kocyk ten w kratkę, kanapki,jakąś sałatkę, do picia kawę w termosie, bo o tej porze , po rosie... Zamiast muzyki z empetrzy jest słowik, ten będzie lepszy. Kwiatów nie kupuj mi żadnych, jest tyle wspaniałych polnych, wystarczy skromny bukiecik, bądź tylko trochę swawolny. "Szczęście to kamfora,ulatniać się skora" Jan Sztaudynger |
|||
2009-05-11, 17:04:48
Re: Majówka
|
|||
|
|||
Ta, obiecanki cacanki, a głupi po całym zagajaniku brzozowym z kocykiem w kratkie lata jak torreador przed bykiem na arenie. Bo tu liście suche, tam trawka nie dość zielona, pod tym drzewkiem całe mrowisko ...
Olè! Corrida á la Bolero!!! [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-05-11, 17:25:21
|
|||
|
|||
Toż to profanacja kawkę w termosie na majówkę :lol:
Zachęciłaś mnie tym wierszem Fryzjerko ...strzyzono golono i lecę na łono......natury oczywiście :brawo: |
|||
2009-05-11, 19:44:41
|
|||
|
|||
Sarmata napisał(a):Ta, obiecanki cacanki, a głupi po całym zagajaniku brzozowym z kocykiem w kratkie lata jak torreador przed bykiem na arenie. Bo tu liście suche, tam trawka nie dość zielona, pod tym drzewkiem całe mrowisko ... Prosze, uderz w stół....... itd. :rotfl: miłego dnia |
|||
2009-05-11, 19:47:04
|
|||
|
|||
No no do czego to namawiasz byc troszkę swawolnym a co potem
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|