Już Cię Anioł do snu ukołysał
|
2012-05-15, 18:14:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-20 19:05:40 przez anja.)
Już Cię Anioł do snu ukołysał
|
|||
|
|||
świeczka życia płonęła i zgasła
tyle planów nadziei i snów Pan cię zabrał należysz do niego wody Styksu przepłynąłeś w bród teraz anioł do snu cię kołysze przekonuje jak dobry jest Pan wszedłeś w światło wszedłeś też w cisze ale uwierz nie jesteś tam sam mój telefon nie dzwoni jak co dzień tylko cisza na strunach wciąż gra puste ściany odbijają echo w sercu gorycz a w oku łza słowa ciche bez odpowiedzi wyszeptuję każdego wieczora usłysz je tam z daleka w zaświatach tęsknię bardzo, lecz jeszcze nie pora czekaj na mnie, bo kiedyś się stanie że kres życia dosięgnie i mnie dobry Boże połącz nas razem w innym życiu na dobre i złe miłego dnia |
|||
2012-05-15, 21:02:06
RE: Już Cię Anioł do snu ukołysał
|
|||
|
|||
smutny wiersz na pożegnanie przyjaciela - ładnie napisany
przytulam Aniu Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2012-05-15, 21:35:28
|
|||
|
|||
Gdy odchodzi nam ktoś bliski,
Czujemy jaki żywot człowieka jest śliski. Od tych słów miał powstać kolejny wiersz tylko zabrakło mi pomysłu jak to dalej pociągnąć. |
|||
2012-05-16, 19:31:32
|
|||
|
|||
Aniu,pięknie to napisałaś,tak od serca,od cierpiącej duszy i można napisać swoje,ale tu najlepiej pomilczeć,bo nikt Twojego bólu nie poczuje tak,jak TY,więc tylko Twoje serce niech zapłacze,a my się z Tobą w smutku łaczymy,aby Ci było odrobinę lżej,jeżeli to jest wogóle możliwe...
pozdrawiam Janusz Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
2012-05-16, 22:28:06
|
|||
|
|||
Dziękuję kochani. Janusz pięknie napisałeś, wiem że "czujesz" temat.
miłego dnia |
|||
2012-05-17, 20:34:23
|
|||
|
|||
Cóż pozostaje rozmowa...modlitwa
"Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy" J.Twardowski Wzruszający wiersz Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2012-05-17, 20:40:57
|
|||
|
|||
(2012-05-17 20:34:23)polotka napisał(a): Cóż pozostaje rozmowa...modlitwa miłego dnia |
|||
2012-05-19, 12:34:07
|
|||
|
|||
Te posty wyżej to też Anioły, dają Ci skrzydła gdy Twoje zapomiały jak latać
Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek |
|||
2012-05-20, 09:12:15
|
|||
|
|||
No cóż każdego z nas czeka koniec musimy być gotowi do drogi w nieznane taki jest los człowieka.
Ostatnie pożegnanie zostać tu z wami nie mogę wędruję teraz w nieznane śmierć pokazuje mi drogę aby stanąć przed panem To słowa mojego wiersza Ostatnie pożegnanie |
|||
2012-08-07, 20:56:02
|
|||
|
|||
piękny...
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|