BALLADA O ANJI,GRZESIU I SIANIE
|
2011-03-22, 17:07:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-03-22 17:09:27 przez wolwerin.)
BALLADA O ANJI,GRZESIU I SIANIE
|
|||
|
|||
Była piękna słoneczna pogoda
w lesie tylko szumiały trzy dęby była też Anja, śliczna i młoda no i Grześ, co lubił otręby. Umówili się w jego stodole ręce jej położył na kolanie a że, myśli miał dosyć swawolne to zapomniał dureń o tym sianie. Lecz nadeszła wnet szalona burza Anka szatki swoje porzuciła ale huć Grzesia była tak duża woda siano całe potopiła. I gdy wybiegł zdyszany na pole łzy rozpaczy się gęsto polały wtedy wrzasnął głośno, ja pitolę! wody siano mi dziś zarąbały. No i wrócił zmęczony do Anki która tkwiła w miłosnej ekstazie zaspokoił rządzę swej kochanki buzi, buzi, pa, pa, i na razie. Lecz, co z tym sianem, kto mi odpowie? bo to temat jest bardzo ciekawy Grzesiu to siano ma w swojej głowie nie poświęci miłości dla trawy... Kochani.,.to mała przeróbka mojego wiersza--uzyłem bez pozwolenia Waszych imion-nicków,ale chyba zrozumiecie humor,poeci,bo nie chciałbym tu kogos urazić poezja może tez bawić,pamietajmy Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
2011-03-22, 17:53:00
RE: BALLADA O ANJI,GRZESIU I SIANIE
|
|||
|
|||
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2011-03-22, 17:59:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-03-22 18:02:11 przez polotka.)
|
|||
|
|||
hahahahaha a nie mogłeś to Waćpan wolwerin podrzucić z dwa pampersy masz mnie teraz na sumieniu ...no nie mnie właściwie tylko moją część bielizny
http://www.youtube.com/watch?v=MAjfzi0j0Lw Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-03-24, 22:58:03
|
|||
|
|||
Grzesiu leżał na sianie i sapał
własna żona przy nim aż miło budziła go z pół godziny bo siano się Grzesiowi przyśniło miłego dnia |
|||
2011-03-27, 00:39:00
|
|||
|
|||
Odpowiedzi się prosisz, zatem byś pojął istotę
w prostych słowach wyłożę i pamiętaj to potem. Słów wielu nie powiem dalekie mi polemiki, zresztą ignorant z Waszeci (Anji robić wytyki?) Siano dziewce przystoi, Anja Damą i Panią dla Cię - młody chochole, schowaj więc sobie głęboko : "durny", "huć" i "pitolę" Jeśli chcesz słów jeszcze - dopisać mogę, dam wiarę, może coś Ci wyrośnie, za lat kilka lub pare. Anję zostaw w spokoju, godna bowiem i nieba. A dla Ciebie ta dziewka - będziesz miał co Ci trzeba. Grześ |
|||
2011-03-27, 20:17:00
|
|||
|
|||
Widze,że juz na bezczelność sie porwałeś!!!szkoda,że nie masz poczucia humoru,choc podejrzewałem,że niewiele z tego zrozumiesz..,i nie tylkoz tego!!!
Ja,do tej pory powstrzymywałem się od wytykania błędów,bo nie dla rywalizacji tu jestem,ale jeśli chcesz,to nie ma sprawy,a co do Anji,to niech mówi sama za siebie,sądze,że jest pełnoletnia i adwokata nie potrzebuje??!! To jest tylko wiersz,Grzesiu...nie przezywaj tak osobiście,bo dostaniesz zawału Odpuśc sobie ,kolego poeto,bo to portal poetycki,a Ty bawisz się w awanturki!!! Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
2011-03-27, 21:46:56
|
|||
|
|||
Proponuję na jednego do WODNIKA, tam wszystkie swary mijają
miłego dnia |
|||
2011-03-27, 22:09:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-03-27 22:19:17 przez Grześ.)
|
|||
|
|||
(2011-03-27 20:17:00)wolwerin napisał(a): Widze,że juz na bezczelność sie porwałeś!!!szkoda,że nie masz poczucia humoru,choc podejrzewałem,że niewiele z tego zrozumiesz..,i nie tylkoz tego!!!Chyba sam nie doceniasz co i jak piszesz proponuje byś swoje marne wiersze - "piosneki" pisał w ten sposób na swój temat. Ze mnie zejdź. nie bede sie poniżał do dalszej dyskusji (2011-03-27 21:46:56)anja napisał(a): Proponuję na jednego do WODNIKA, tam wszystkie swary mijają Droga Anju - w Wodniku można wypic jednego, ale nie ze wszystkimi Grześ |
|||
2011-03-30, 20:24:02
|
|||
|
|||
Normalnie nie wierzę ....a cóż to się tutaj dzieje ??? Anju oć do Wodnika na jednego a później .....................później chyba moją miotełką panów pogodzę OOOOOoooooo
Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-03-30, 21:30:30
|
|||
|
|||
(2011-03-30 20:24:02)polotka napisał(a): Normalnie nie wierzę ....a cóż to się tutaj dzieje ??? Anju oć do Wodnika na jednego a później .....................później chyba moją miotełką panów pogodzę OOOOOoooooo Polotko droga to jest w naturze facetów miłego dnia |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości