Zastrzelę teściową
|
2011-02-23, 16:21:48
Zastrzelę teściową
|
|||
|
|||
Wiecie już, że ja nie jestem mściwy
lecz czas wielki wyrównać rachunki los jej i tak był dość pobłażliwy czas wielki przywrócić temat córki. Całe to misterium obmyśliłem i zakupiłem świetną dwururkę nie, nie, niczego nie pomyliłem czas teściowej dziękować za córkę. Za zalety jej ręczyła głową chyba nie będzie miała obiekcji więc decyzje podjąłem takową ja udzielę jej ostatniej lekcji. Bo nie można tak słowem szafować a tym bardziej ze starym wojakiem i czas wielki za grzech pożałować stoisz mendo nad trumną okrakiem. Najpierw ci przestrzelę twe kolana co cię do dziś wcale nie bolały do piecyka dorzucę polana mam przecież dla ciebie wieczór cały. Potem język ci zgrabnie obetnę żebyś mi babo papy nie darła do jamy ci ścierę starą wepchnę abyś mi za szybko nie umarła. Później przestrzelę ci oba łokcie bo to ponoć straszliwie zaboli w chwili wolnej zjem jakieś łakocie muszę przecież być sytym w tej roli. Na koniec, choć to i tak za wcześnie zrobię ci w głowie dwie duże dziurki nie napinaj niepotrzebnie mięśnie sporo kosztował zakup dwururki. I gdy ciebie gadzino dobije choć wielu nie mieści się to w głowie upewnię się tylko, czy nie żyjesz zaraz zadzwonię po pogotowie. Napad stulecia upozoruję najważniejsze, że będziesz nieżywa gaz na twarzy łzy upozoruje wreszcie napije się mego piwa. A, i wy pamiętajcie teściowe bo zięć swych zniewag wam nie daruje czasem tak miło ustrzelić krowę mściwy-nigdy , ale nie daruję. Pogrzeb, to będzie istna radocha sam będę na niego gości prosił a znajomym teściowym-wynocha bo sam będę ją do grobu nosił. Tylko chwilę poświęcę dwururce bo to jest taka moja maskotka musze jeszcze podziękować córce Ech ludzie, zemsta jest taka słodka Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
2011-02-23, 21:47:36
RE: Zastrzelę teściową
|
|||
|
|||
chyba zięcia uraczę takimi grzybkami w białe kropeczki
Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-02-23, 22:30:29
|
|||
|
|||
Temat okrutny a mnie się chce śmiać
(2011-02-23 21:47:36)polotka napisał(a): chyba zięcia uraczę takimi grzybkami w białe kropeczki A mój zięć pomaga mi w remoncie (ale to zasługa córki) miłego dnia |
|||
2011-02-23, 23:03:47
|
|||
|
|||
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości