wolontariuszka
|
2010-11-03, 19:28:01
wolontariuszka
|
|||
|
|||
nie licząc nigdy czasu i sił
pomaga ludziom w potrzebie na tym zajęciu mijają jej dni nigdy nie oszczędza siebie idzie za serca wezwaniem cierpienie zapadło w pamięć uśmiech podzięki jest wszystkim co za swój trud od nich dostanie codziennie tutaj powraca przynosić ulgę w cierpieniu dla niej jedyna to racja wypełniać misję w milczeniu nie czeka na słowa podzięki wysłucha Twych skarg i płaczu pragnie złagodzić męki cierpiących w osamotnieniu S-c 2008-04-19 |
|||
2011-04-15, 19:36:38
RE: wolontariuszka
|
|||
|
|||
to dobrowolna, bezpłatna, świadoma praca na rzecz innych lub całego społeczeństwa, wykraczająca poza związki rodzinno-koleżeńsko-przyjacielskie.
podziwiam takich ludzi - ich szczere bezinteresowne oddanie.. dobry wiersz Leszku Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2011-04-15, 20:42:38
|
|||
|
|||
(2011-04-15 19:36:38)babajaga napisał(a): to dobrowolna, bezpłatna, świadoma praca na rzecz innych lub całego społeczeństwa, wykraczająca poza związki rodzinno-koleżeńsko-przyjacielskie.Tacy ludzie sądziś tak mało doceniani :/ Leszek, dobrze,że to dostrzegłeś Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek |
|||
2011-04-15, 20:49:46
|
|||
|
|||
Wolontariat taka szlachetna działalność ....
Leszku wszystkich docenisz Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-04-16, 08:17:24
|
|||
|
|||
Zapłatą jest uśmiech lub łzy radości u potrzebującego. Przyjemniej jest dawać niż brać
miłego dnia |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości