Wydarzenia
|
2010-11-03, 17:06:54
Wydarzenia
|
|||
|
|||
nie urodzili się a zmarli
– nie znaleziono krzyża nikt nic nie pamięta nikt nic nie wie nikt nie wpadł na trop i nikogo nie obchodzą strzępy dzieci tego jednego jedynego dnia żaden dzień się nie powtórzył… demograficzny niż napomina spóźnioną moralność to chyba czas zacina się nie wie co dalej z bezrobociem pazurem ekonomii kobietami w leasingu kryzysu nie czas nam na wesołość kiedy diagnozę rzeczywistości stawia polityk - mąż sąsiada. na kogo zagłosuje sumienie |
|||
2010-11-03, 17:10:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-11-03 17:13:03 przez norbertus.)
RE: Wydarzenia
|
|||
|
|||
na czasie ... przepojony rzeczywistością ... no cóz poltycy stawiają diagnozy nie zawsze trafne... z człowiekiem jest tak że w ramki poprawności się go nie włoży. Pozdrawiam
norbertus |
|||
2010-11-03, 17:24:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-11-03 17:30:14 przez anja.)
|
|||
|
|||
Wiersz mnie bardzo poruszył i pięknie to napisłaś. Powinnam milczeć, bo żadne słowa nie są usprawiedliwieniem TEGO.
Racja, te sprawy powinny zostać w gestii sumienia a nie polityków. Zobacz zdjęcie jakie wkleiłam w Dziale ZŁOTE MYŚLI - MIEJSCE NA ZIEMI. miłego dnia |
|||
2010-11-04, 09:48:58
|
|||
|
|||
Tak to jest jeden z tych wierszy nad którym warto
pomyśleć.. Niestety taka jest prawda.. Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2010-11-04, 17:25:25
|
|||
|
|||
Anja i Babajago bardzo dziękuję za czytanie i komentarze. Wena mówi o życiu, aborcji. Chocziaż Wszystkich świętych już mnięły to jednak my żywi kreujemy ten świat a naszy postaw zależy życie niewinnych.
pozdrawiam serdecznie buziale |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości